Batman Arkham City "Ambiguous package name" hatası

EYMEN T

Centipat
Daha fazla  
Steam'den yüklemiş olduğum olduğum Batman Arkham City oyununda Türkçe yama kurmaya çalıştım ama yüklemeye başlamıştım vazgeçtim ve oyunu geri açmaya çalıştığımda şu hatayı alıyorum resmini koyacağım sil yükle yaptım sonuç aynı.

2023-04-12 (4).png

Kafayı yiyicem bende yamayı yükledim yükledikten sonra bu hatayı verdi yamayı kaldırdım dosya doğrulama yaptım 5 GB dosya yeniden indirdi yamayı da kaldırmama rağmen hala bu hatayı veriyordu oyunu baştan silip yükledim hala aynı şeyi yapıyor yüklemez olaydım o saçma yamayı ya nasıl düzelteceğiz bunu çözebildiniz mi arkadaşlar siz bu durumu.

Steam'den yüklemiş olduğum olduğum Batman Arkham City oyununda Türkçe yama kurmaya çalıştım ama yüklemeye başlamıştım vazgeçtim ve oyunu geri açmaya çalıştığımda şu hatayı alıyorum resmini koyacağım sil yükle yaptım sonuç aynı.

Eki Görüntüle 1737745

Çözdüm ama buraya yazmayı unutmuşum. Söyle yaptım ama nasıl çözdüğümü tam olarak hatırlamıyorum. Fotoğrafta 3. paragrafta olan dosyaların orada "bane SS" adlı dosyaların hepsini sildiğimi hatırlyorum. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı