Batman Arkham City - Game of the Year Edition için Türkçe yama önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar çok fazla yama baktım ama çoğunda virüs vardı, 3 4 tane programda tarama yapmama rağmen virüs gösterdi. Bir yama önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

VirusTotal böyle gösteri o

reis yapma be

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    103,5 KB · Görüntüleme: 12
Kanka yamada sorun var mıydı? Ara sahneler Türkçe oyun içi İngilizce ya da tam tersi gibi bir şey geldi mi başına?

Kanka yamada sorun var mıydı? Ara sahneler Türkçe oyun içi İngilizce ya da tam tersi gibi bir şey geldi mi başına?

Reis biraz geç gördüm kusura bakma yamanın herhangi bir tehlikesi yok her şey Türkçe ara sahneler falan herhangi bozulma yok sende gönül rahatlığıyla kurup oynayabilirsin iyi oyunlar şimdikten. Bende gayet rahatladım hikayeyi anlama konusunda.

İnşallah işine yaramıştır.

Reis biraz geç gördüm kusura bakma yamanın herhangi bir tehlikesi yok her şey Türkçe ara sahneler falan herhangi bozulma yok sende gönül rahatlığıyla kurup oynayabilirsin iyi oyunlar şimdikten. Bende gayet rahatladım hikayeyi anlama konusunda.

İnşallah işine yaramıştır.

Kanka teşekkür ederimde. Bu yamayı ben kurmuştum bende ara sahneler İngilizce oluyordu. Farklı cihaz denedim yine aynı sorun şu an bende Batman oynuyorum ara sahneler İngilizce.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı