fayzdak1ng Hectopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #11 Sirius Blackw dedi: Elinize sağlık şu yama yapan insanlara hep saygı duymuşumdur helal. Genişletmek için tıkla... teşekkürler desteğiniz önemli bizler için test aşamasına geçilmiştir. test bitmiştir bugün yarın bir setup düzenlenip yayınlanacaktır. fayzdak1ng dedi: Eki Görüntüle 1382656 Oyunu bilmeyen yoktur. Son dönemde bu oyunun yamalarında eksiklikler gördük ve tekrardan yeni grup , yeni nefes olarak bizler SoloqYama olarak tamir etmeye karar verdik umarım bu yolda başarılı şekilde ilerleriz... Proje Yöneticisi fayzdak1ng Çevirmenler fayzdak1ng Old But Good Yazılım CidQu Test .............. Eki Görüntüle 1382658 Genişletmek için tıkla... Yamayı buradan indire bilirsiniz yama yayımlanmıştır! Durmazzali47 dedi: Bir tarih belirtebiliyor musunuz acaba? Genişletmek için tıkla... yayımlandı Son düzenleme: 13 Haziran 2022
Sirius Blackw dedi: Elinize sağlık şu yama yapan insanlara hep saygı duymuşumdur helal. Genişletmek için tıkla... teşekkürler desteğiniz önemli bizler için test aşamasına geçilmiştir. test bitmiştir bugün yarın bir setup düzenlenip yayınlanacaktır. fayzdak1ng dedi: Eki Görüntüle 1382656 Oyunu bilmeyen yoktur. Son dönemde bu oyunun yamalarında eksiklikler gördük ve tekrardan yeni grup , yeni nefes olarak bizler SoloqYama olarak tamir etmeye karar verdik umarım bu yolda başarılı şekilde ilerleriz... Proje Yöneticisi fayzdak1ng Çevirmenler fayzdak1ng Old But Good Yazılım CidQu Test .............. Eki Görüntüle 1382658 Genişletmek için tıkla... Yamayı buradan indire bilirsiniz yama yayımlanmıştır! Durmazzali47 dedi: Bir tarih belirtebiliyor musunuz acaba? Genişletmek için tıkla... yayımlandı
Ganseblumchen Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 362 14 Temmuz 2022 #12 Epic Games'ten almıştım zamanında yama çalışır mı Epic'te.
fayzdak1ng Hectopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #13 Ganseblumchen dedi: Epic Games'ten almıştım zamanında yama çalışır mı Epic'te. Genişletmek için tıkla... evet çalışacaktır
Ganseblumchen dedi: Epic Games'ten almıştım zamanında yama çalışır mı Epic'te. Genişletmek için tıkla... evet çalışacaktır
Bkaann Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #14 @fayzdak1ng ben girdim fakat dosya indirmedğim halde bitkredim azaldı anlamadım yardımcı olabilir misiniz
@fayzdak1ng ben girdim fakat dosya indirmedğim halde bitkredim azaldı anlamadım yardımcı olabilir misiniz
fayzdak1ng Hectopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #15 Bkaann dedi: @fayzdak1ng ben girdim fakat dosya indirmedğim halde bitkredim azaldı anlamadım yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla... indirmeye bastın kredi çekti ama dosya inmedi mi demek istiyorsun
Bkaann dedi: @fayzdak1ng ben girdim fakat dosya indirmedğim halde bitkredim azaldı anlamadım yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla... indirmeye bastın kredi çekti ama dosya inmedi mi demek istiyorsun
Bkaann Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #16 @fayzdak1ng evet
fayzdak1ng Hectopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #17 Bkaann dedi: @fayzdak1ng evet Genişletmek için tıkla... tekrardan dener misiniz
Bkaann Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #18 @fayzdak1ng teşekkür ederim şu an oldu.
fayzdak1ng Hectopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #19 Bkaann dedi: @fayzdak1ng teşekkür ederim şu an oldu. Genişletmek için tıkla... rica ederim <3
Bkaann Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #20 @fayzdak1ng direk exe dosyasını açıyoruz değil mi data dosyasına ellemiyoruz. @fayzdak1ng bir şeyler yanlış gitti diyor uzaktaki bilgisayar ağ bağlantısını reddetti diyor. Son düzenleme: 18 Temmuz 2022
@fayzdak1ng direk exe dosyasını açıyoruz değil mi data dosyasına ellemiyoruz. @fayzdak1ng bir şeyler yanlış gitti diyor uzaktaki bilgisayar ağ bağlantısını reddetti diyor.