Batman: Arkham City Türkçe yama

İbrahimm0

Decapat
Oyunu Steam'den indirdim ve Türkçe yama kuracağım da nereden kuracağımı bilmiyorum.
Trojan yüzünden PC'ye yeni format attım.

Bende genelde oyun çeviri kullanıyorum hocam herhangi bir sorunla karşılaşmadım ama şaşırdım sorunlu denilince.

Asylum'da bir sıkıntı yaşamadım ama City'in yarısındayım. Soloqyama sitesinde sunduğu yamasını kullanıyorum. Herhangi bir sorun olmadı.

Oyun çeviri bir sorun varsa düzeltmiştir bence hocam bende oynarken herhangi bir sorunla karşılaşmadım bilinmedik yama sitelerine güvenmeme sebebim bazı kötü niyetli kişiler yama arasına trojan atabiliyor.

Oyun çeviri bir sorun varsa düzeltmiştir bence hocam bende oynarken herhangi bir sorunla karşılaşmadım bilinmedik yama sitelerine güvenmeme sebebim bazı kötü niyetli kişiler yama arasına trojan atabiliyor.

Bu konudaki sorunları belirtmişler. O sebeple soloqyama yamasını kullanıyorum.

Linki yenileyeyim.

Zamanında Steam'den 15 TL'ye 3 oyunuda alıp arkhan City oyunundaki Türkçe yama sorunundan dolayı oyunu oynamayıp silmiştim. Hazır yaz tatili gelmişken oyuna tekrar el atmanın vakti geldi gibi görünüyor. Yama için teşekkürler. Yama boyut olarak neden bu kadar yüksek?

Son düzenleme:

Onu ben de bilmiyorum ama vardır bir sebebi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…