Batman Arkham Collection 15, 30TL

Eski bir oyun sayılırmı grafik olarak oynamak istiyorum fakat en iyi grafikli halini eğer iyi değilse de falan beklerim.
Arkham knight zaten yeni gibi hissettiriyor. Arkham city oynanabilir düzeyde. Arkham asylum da oynanır fakat çok takıntılıysanız eski gelebilir.

Arkham Asylum ile Arkham City'i oynadım. İkiside eski olmasına rağmen kendini oynattırıyor ve sarıyor. Arkham Knight'yi daha oynamadım oda güzeldir. Kısaca parasına göre mükemmel.

Batman Arkham Origin'si season Pass'ı alınmalı mı?

Batman Arkham Origin'si season Pass'ı alınmalı mı?
Eğer ekstra kostüm istiyorsan evet fakat kostüme gerek yok dersen Cold Cold Heart alman yeterli.

Direkt Arkham Knight'tan girmeyin. Arkham Origins hariç tüm oyunlar birbiriyle doğrudan bağlantılı.

Arkham Origins adında olduğu gibi Batman'ın nasıl Batman olduğunu anlatıyor 3 lemeden öncesini yani yani önce Origin'si oynayın.

Eğer ekstra kostüm istiyorsan evet fakat kostüme gerek yok dersen cold cold heart alman yeterli.

Teşekkür ederim ekstra masraf çıkacaktı.

Arkham Origins adında olduğu gibi Batman'ın nasıl Batman olduğunu anlatıyor 3 lemeden öncesini yani yani önce Origin'si oynayın.
Arkham Origins seriye doğrudan bağlantılı değil hocam. Bir arkadaşla bu konuda tartıştığımızda detaylı bir araştırma yapmıştım ve işin sonucuda net olmayan cevaplar almıştım. Asylum, City ve Knight'ı yapan ekip bile net değil. Bazı yerlerde canon bazı yerlerde ise bağımsız bir oyun olarak geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…