Batman: Arkham Collection 59.99$ oldu!

Sen kimsin herhalde Recep Baltaş'ın fake hesabısın böyle forumdan git işin olmamalı falan :d
İnsanların zevklerinden sizene hocam. Objektif bakığında şimdi bile iyi oyun, döneminde başyapıt seviyesi ama sevmeyen de sevmez.

Diğer oyunlarda da Şuan ki kara cuma indirimleri bile pahalıya geliyor, geçen hafta normal fiyatı daha ucuzdu

Hangi platform tam hatırlamıyorum ama bunu ücretsiz vermişti bir yer. Oyun güzel ama çok çok üst düzey hele 60 dolar edecek bir yapım değil.

Değil mi? Oyun dünyasında en önemli yeri olan oyunlardan biri Marvel Spider-Man’nin bile dövüş mekanikleri onlardan alıntı ne anlatıyosun.

15 TL iken aldığımda sevindim normalde hikayeli oyun fazla oynamam ama konu Batman olunca işler farklı.

Ben de her ne kadar Batman serisinden nefret etsem de indirim döneminde 15 TL'ye bu paketi aldım. Ek olarak 8 TL civarına da Batman Arkham Origins aldım. Şimdi gerçekten de fiyatlar uçmuş. Alamayanlara gerçekten geçmiş olsun. Şu anda resmen iyi ki de almışım diyorum, ne kadar Batman serisinden nefret etsem de.

15TL'ye bunu almayan cidden kaldı mı?

CS kasalarımı satmıştım 600 civarı bakiyem vardı ve satın almadım. Bana göre korsan bitirmek ile almam arasında hiçbir farkı olmayan oyuna para vermek saçma. Korsana teşvik etmiyorum fikrimi yazıyorum.

Payday 3 aldım geçtim pişman değilim ileride güncelleme gelmesi gerekiyor ama bu şekilde sıkıcı çünkü devamlılığı yok.

Şu anda bu oyun Türkiye'de bu fiyata satış yapamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…