Batman Arkham Collection indirimli şekilde nereden alınır?

Mesela yaz indiriminde ki gibi 20 TL olur mu?

Yine 15 lira olur. İndirime girer gibime geliyor, SteamDB'den baktığımda neredeyse her festivalde vb. indirime girmiş.

Yazdığı şey normal, sen konuda daha ucuza nereden alırım demişsin, senin yazdığın konu başlığı saçma.

Nedir bu Epic nefreti anlamıyorum, gayet düzgün çalışan bir Launcher.

Düzgün çalışsa bile Steam'in yanından geçemez. Topluluk yok, arayüzü kötü, profil yok. Haliyle çoğu kişi Steam'i kullanmak ve oyunlarını Steam'den almak istiyor Epic'ten daha pahalı bile olsa.

Ben alternetif platform sormadım yanlış anlaşılmasın key şeklinde satan yerler var mıdır diye sordum.

Kinguin'de 66TL görünüyor Steam key olarak. Steam'de ise 24 Temmuz'daki indirimlerden fiyatı eski haline düşebilir ama kesin değil.

Ne olursa olsun, kusura bakmayın ama bir oyun yüzlerce lira daha ucuz ise Epic'ten alınmalı, bir arayüz için fazladan para veriyorsan sorun sende olur o zaman.

Steam yaz indirimlerinde 600 TL'lik bir alışveriş yaptım ve Batman Arkham Collection paketini de alacaktım ama unutmuşum ve zamlanarak 102 TL olmuş. İndirimli fiyatı ile alabilir miyim satabilen siteler var mıdır?
Steam'de 15TL şu anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…