Batman Arkham Collection indirimli şekilde nereden alınır?

Mesela yaz indiriminde ki gibi 20 TL olur mu?

Yine 15 lira olur. İndirime girer gibime geliyor, SteamDB'den baktığımda neredeyse her festivalde vb. indirime girmiş.

Yazdığı şey normal, sen konuda daha ucuza nereden alırım demişsin, senin yazdığın konu başlığı saçma.

Nedir bu Epic nefreti anlamıyorum, gayet düzgün çalışan bir Launcher.

Düzgün çalışsa bile Steam'in yanından geçemez. Topluluk yok, arayüzü kötü, profil yok. Haliyle çoğu kişi Steam'i kullanmak ve oyunlarını Steam'den almak istiyor Epic'ten daha pahalı bile olsa.

İndirimi kaçırdım demek dert yanıyormuşsunuz gibi bir anlam veriyor ve Steam üzerine yoğunlaştırıyor. İndirimli şekilde nereden alınır demek ise alternatif platform önerisinin altını çiziyor başlıkta, böylece insanlar içeriğe gitmeden konunun ne olduğunu daha iyi kavrayabiliyor.

Ben alternetif platform sormadım yanlış anlaşılmasın key şeklinde satan yerler var mıdır diye sordum.

Yine 15 lira olur. İndirime girer gibime geliyor, SteamDB'den baktığımda neredeyse her festivalde vb. indirime girmiş.

Düzgün çalışsa bile Steam'in yanından geçemez. Topluluk yok, arayüzü kötü, profil yok. Haliyle çoğu kişi Steam'i kullanmak ve oyunlarını Steam'den almak istiyor Epic'ten daha pahalı bile olsa.

Ne olursa olsun, kusura bakmayın ama bir oyun yüzlerce lira daha ucuz ise Epic'ten alınmalı, bir arayüz için fazladan para veriyorsan sorun sende olur o zaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı