Batman Arkham Collection vs. Arkham Night

denizx7723

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben Batman Arkham Collection almak istiyordum, fakat serideki diğer oyunların eski olduğunu gördüm sizce Batman Arkham colection mu aliyim? Yoksa sadece Batman Arkham night mı?(nedenini de yazarsanız sevinirim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlar eski gibi gözüküyor ama eski bir oyun gibi hissettirmiyor 3'lü paketi al pişman olmazsın.

Oyunlar eski gibi gözüküyor ama eski bir oyun gibi hissettirmiyor 3'lü paketi al pişman olmazsın.
Ve eminim Batman Arkham City'yi Arkham knightdan daha çok seveceksindir.
(Bence Batman Aslyum oynama youtubedan hikayesini izle, direkt Batman City ile başla.)

Ve eminim Batman Arkham City'yi Arkham knightdan daha çok seveceksindir.
(Bence Batman Aslyum oynama youtubedan hikayesini izle, direkt Batman City ile başla.)
Neden peki?

Merhaba, ben Batman Arkham Collection almak istiyordum, fakat serideki diğer oyunların eski olduğunu gördüm sizce Batman Arkham colection mu aliyim? Yoksa sadece Batman Arkham night mı?(nedenini de yazarsanız sevinirim.)
Oyunları arkham collection alın. Eski bir oyun gibi hissetmiyor. Harika hikayeleri var. Vuruş hissiyatı mükemmel. Asylum da biraz optimizasyon sıkıntıları var. Onun dışı çokta sorun etmezseniz. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Hepsini oynayıp bitirdim. Ben olsam 15TL'ye 3 oyunu da alırdım. Oynanış açısından çok farkları yok. Hatta @Hetop haklı diyebilirim Arkham Knight bana biraz daha kasvetli geldi diğerlerine göre.

Neden? Oynarken Asylum, City'den daha çok zevk vermişti bana.
Belki hastane teması sevmediğimdendir ama batmani oynarken biraz özgür olmak istiyorum yandan jumpscare veya silahla vurulacak mıyım diye düşünmek istemiyorum. Onları bir şekilde yapsam bile x-ray moduna geçerken çok değişik bir patlama oluyor ve gözümü rahatsız ediyordu.

Piyasadaki en iyi combat sistemine sahip oyunlardan biri, hikaye anlatma tarafı da güzel ne olacak dedirtiyor ve bossları güzel. (Aslyum ve City)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı