Kişiden kişiye değişen bir şey. Ben sorunsuz çalıştırmıştım. Tek garanti olan şey virüssüz olması fakat yamanın çalışıp çalışmaması oyunun oynandığı platformdan kullanıcısına kadar değişiklik gösterebiliyor.
Bende kendi denyinimi paylaşayım. Dün bu yamayı kurdum ve oyunun bazı yerleri Türkçe olurken bazı yerleri Türkçe olmadı. Ana menü filan full Türkçe ama ara sahnelerin büyük kısmı ingilizce kaldı. En son dün sinirlenip paralı yamayı satın aldım.
Elimdeki yamayı direkt Animus'un sitesinden indirdiğimi belirtmeliyim. Pandemi zamanında piyasadaki tüm yamaları depolamıştım. O zamanlar henüz telif yememişti.
Edit: Bazi arkadaşlar antivirüsü kapatınca altyazılar Türkçe oluyor demişler.
Kaç tane yama denedim hepsi fiyasko serinin de hastasıyım son oyunu çok merak ediyorum en sonunda kızdım gittim Anonymous'dan abonelik aldım kurdum oynuyorum, yok çünkü hiç bir yerde başka adam gibi yama.
Sanırım şu ana kadar yama açısından beni en çok zorlayan seri Arkham serisi oldu. City'ye yama kurmak ayrı dert knight'a yama kurmak ayrı dert. Bende Anonymous'dan para ile satın aldım ancak bununda türkçe karakter sorunu var.
Sanırım şu ana kadar yama açısından beni en çok zorlayan seri Arkham serisi oldu. City'ye yama kurmak ayrı dert knight'a yama kurmak ayrı dert. Bende Anonymous'dan para ile satın aldım ancak bununda türkçe karakter sorunu var.
@Indra128 dün biraz kurcaladım ama antivirüs yüzünden neden olduğunu bulamadım. Windows defender tam olarak neden türkçe font sıkıntısına neden oluyor?
@Indra128 dün biraz kurcaladım ama antivirüs yüzünden neden olduğunu bulamadım. Windows defender tam olarak neden türkçe font sıkıntısına neden oluyor?