Merhaba arkadaşlar, az önce Batman Arkham Knight yükledim ama oyunu açmaya çalıştığımda Steam Cloud'la senkronize ediliyor deyip açılmıyor. Aynı anda kapanıyor dosya bütünlüğünü doğruladım. Bilgisayarı yeniden başlattım ama açılmıyor. Masaüstünden de tıklayıp denedim yine açılmadı. Sanırım sil yükle yapacağım ama önerisi olan var mı?
Aşağıdaki programı hem x86 hem de x64 sürümü olacak şekilde (ARM hariç) kurun. Eğer kurulum esnasında hata verecek olursa Denetim Masası üzerinden 2010 paketlerini onarın.
A security issue has been identified leading to a vulnerability in MFC applications that are built with Visual Studio 2010 and ship the Microsoft Visual C++ 2010 Service Pack 1 Redistributable Package.
Aşağıdaki programı hem x86 hem de x64 sürümü olacak şekilde (ARM hariç) kurun. Eğer kurulum esnasında hata verecek olursa Denetim Masası üzerinden 2010 paketlerini onarın.
A security issue has been identified leading to a vulnerability in MFC applications that are built with Visual Studio 2010 and ship the Microsoft Visual C++ 2010 Service Pack 1 Redistributable Package.
Asagidaki programi hem X86 hem de X64 sürümü olacak sekilde (ARM haric) kurun. Eger kurulum esnasinda hata verecek olursa Denetim Masası üzerinden 2010 paketlerini onarin.
Bir önemi yok. Dediğim paketleri indirmeniz yeterli. İndirme ekranında görürsünüz zaten. Eğer bunları yapmanıza rağmen hala hata alacak olursanız C:\Windows\System32\msvcp100.dll dosyasını silip tekrar Visual C++ 2010 paketlerini (hem x86 hem de x64 olacak şekilde) onarın.
Bir önemi yok. Dediğim paketleri indirmeniz yeterli. İndirme ekranında görürsünüz zaten. Eğer bunları yapmanıza rağmen hala hata alacak olursanız C:\Windows\System32\msvcp100.dll dosyasını silip tekrar Visual C++ 2010 paketlerini (hem x86 hem de x64 olacak şekilde) onarın.
AAA AÇILDI.
Çok çok çok teşekkür ederim. Allah razı olsun kardeşim çok istiyordu söyleyememiştim açılmıyor diye derdime deva oldunuz. Çözüm olarak işaretlenebilir. Çok teşekkürler