Çözüldü Batman Arkham Knight açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

benyusuuf

Hectopat
Yer
Hatay
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7-3630QM
İntel HD 4000
8gb DDR3 Ram
250GB SSD
1tb HDD
Meslek
Öğrenci
RAM
8GB ikiye bölünmüş DDR 3
Ekran kartı
İntel HD Graphics 4000
İşlemci
İntel İ7 3. Nesil
İyi günler. Oyunu Steam üzerinden satın alıp indirdim. Ancak oyunu açmaya çalıştığımda başlangıç fotoğrafı geliyor ve ardından görev çubuğunda 2 adet oyun simgesi oluşup kapanıyor. Ayrıca belirtmemde fayda var, Steam SSD üzerine kurulu ancak alan sıkıntısı çekmemek adına HDD'ye indirdim oyunu. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam daha öncesinde de sistemin kaldıramayacağı oyunları açıp düşük ayarlar düşük çözünürlükte oynayabiliyordum. Acaba yapımcılar bilerek mi eklemişler bu olayı? Oyun da eski yani... 🥹

Hocam bu oyun bayağı serttir, gereksinimleri döneminde de yüksekti. Optimizasyon sorunları nedeni ile uzun süre satıştan çekildi ayrıca. Sizin sistemle zor özellikle ekran kartından patlıyorsunuz zaten.
Sisteminiz belirttiğiniz gibi ise kaldırmayacaktır bence.
Hocam daha öncesinde de sistemin kaldıramayacağı oyunları açıp düşük ayarlar düşük çözünürlükte oynayabiliyordum. Acaba yapımcılar bilerek mi eklemişler bu olayı? Oyun da eski yani... 🥹

Hocam bu oyun bayağı serttir, gereksinimleri döneminde de yüksekti. Optimizasyon sorunları nedeni ile uzun süre satıştan çekildi ayrıca. Sizin sistemle zor özellikle ekran kartından patlıyorsunuz zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Peki hocam teşekkürler. Arkham City den devam o zaman 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı