G Grogix76 Femtopat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Sistem Özellikleri ekran kartı : intel arc a750 işlemci : i3 14100f anakart : msi pro h610m-e ram : 16gb 3200mhz OC Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #1 RAM 16 cl 18 3200mhz OC Ekran kartı İntel Arc a750 (8gb) Anakart msi h610m-e ddr4 İşlemci intel i3 14100f Batman Arkham Knight indirdim açtım benim ekran kartımı tanımadı. Sistemim o oyun için gayet yeterli olmasına rağmen. (Forza 5 75-100 FPS arası)
Batman Arkham Knight indirdim açtım benim ekran kartımı tanımadı. Sistemim o oyun için gayet yeterli olmasına rağmen. (Forza 5 75-100 FPS arası)
Çözüm Yutka46 28 Ocak 2025 How to Enhance Old DirectX Games With DXVK for Windows Originally created for Linux, DXVK can also help you "fix" old games on Windows, and boost their performance. Here's why and how. www.makeuseof.com Burada yazılanları deneyin, işe yarayabilir.
How to Enhance Old DirectX Games With DXVK for Windows Originally created for Linux, DXVK can also help you "fix" old games on Windows, and boost their performance. Here's why and how. www.makeuseof.com Burada yazılanları deneyin, işe yarayabilir.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.903 Makaleler 2 Çözümler 453 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #2 How to Enhance Old DirectX Games With DXVK for Windows Originally created for Linux, DXVK can also help you "fix" old games on Windows, and boost their performance. Here's why and how. www.makeuseof.com Burada yazılanları deneyin, işe yarayabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
How to Enhance Old DirectX Games With DXVK for Windows Originally created for Linux, DXVK can also help you "fix" old games on Windows, and boost their performance. Here's why and how. www.makeuseof.com Burada yazılanları deneyin, işe yarayabilir.
KS KS G Grogix76 Femtopat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Sistem Özellikleri ekran kartı : intel arc a750 işlemci : i3 14100f anakart : msi pro h610m-e ram : 16gb 3200mhz OC Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #3 Yutka46 dedi: How to Enhance Old DirectX Games With DXVK for Windows Originally created for Linux, DXVK can also help you "fix" old games on Windows, and boost their performance. Here's why and how. www.makeuseof.com Burada yazılanları deneyin, işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı, teşekkürler. Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: How to Enhance Old DirectX Games With DXVK for Windows Originally created for Linux, DXVK can also help you "fix" old games on Windows, and boost their performance. Here's why and how. www.makeuseof.com Burada yazılanları deneyin, işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı, teşekkürler.