basimAC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 1.391 Çözümler 33 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Mart 2024 #1 Orijinal oyunda nasıl böyle bir hatayla karşılıyorum ve oyuna devam edemiyorum aklım almıyor. Ultra ayarlarda oyunu yağ gibi akarak oynuyorum hikaye de sarmıştı karşıma böyle hata çıktı. Oyunu açıyorum devam et diyorum bu hata verip kapatıyor oyunu.
Orijinal oyunda nasıl böyle bir hatayla karşılıyorum ve oyuna devam edemiyorum aklım almıyor. Ultra ayarlarda oyunu yağ gibi akarak oynuyorum hikaye de sarmıştı karşıma böyle hata çıktı. Oyunu açıyorum devam et diyorum bu hata verip kapatıyor oyunu.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.481 Çözümler 775 11 Mart 2024 #2 Türkçe yama kurduysanız sorun yama kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS basimAC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 1.391 Çözümler 33 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Mart 2024 #3 reptile dedi: Türkçe yama kurduysanız sorun yama kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Zaten bende öyle düşünüyorum ama ben oyunu türkçe olmadan mümkün değil oynayamam. Hiçbir şey anlamam ingilizce bitirerek. Nasıl çözümü olacak Artı 0 Eksi
reptile dedi: Türkçe yama kurduysanız sorun yama kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Zaten bende öyle düşünüyorum ama ben oyunu türkçe olmadan mümkün değil oynayamam. Hiçbir şey anlamam ingilizce bitirerek. Nasıl çözümü olacak
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.481 Çözümler 775 11 Mart 2024 #4 Farklı yamalar mevcutsa onları deneyebilirsiniz. Yama kullanmadığım için tavsiye verebileceğim bir yama yok maalesef. Artı 0 Eksi
Farklı yamalar mevcutsa onları deneyebilirsiniz. Yama kullanmadığım için tavsiye verebileceğim bir yama yok maalesef.