Tedymcek Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 247 Çözümler 4 5 Aralık 2024 #1 Batman Arkham Knight 30FPS üstü çıkmıyor FPS kilidini ayarlardan kapatıyorum işe yaramıyor nasıl çözeceğim?
Batman Arkham Knight 30FPS üstü çıkmıyor FPS kilidini ayarlardan kapatıyorum işe yaramıyor nasıl çözeceğim?
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.441 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Aralık 2024 #2 Vsync açık mı ? Nvidia denetim masası ayarlarından da kısıtlanmış olabilir. Artı 0 Eksi
Kanye west Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #3 Tedymcek dedi: Batman Arkham Knight 30FPS üstü çıkmıyor FPS kilidini ayarlardan kapatıyorum işe yaramıyor nasıl çözeceğim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videodan düzeltebilirsin Artı 0 Eksi
Tedymcek dedi: Batman Arkham Knight 30FPS üstü çıkmıyor FPS kilidini ayarlardan kapatıyorum işe yaramıyor nasıl çözeceğim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videodan düzeltebilirsin
KS KS Tedymcek Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 247 Çözümler 4 5 Aralık 2024 #4 Bold Pilot dedi: V-Sync açık mı? NVIDIA Denetim Masası ayarlarından da kısıtlanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... AMD kullanıyorum ve V-Sync açınca 40FPS oluyor. Kanye west dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodan düzeltebilirsin. Genişletmek için tıkla... Videodaki MaxFPS satırı bende yok. Artı 0 Eksi
Bold Pilot dedi: V-Sync açık mı? NVIDIA Denetim Masası ayarlarından da kısıtlanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... AMD kullanıyorum ve V-Sync açınca 40FPS oluyor. Kanye west dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodan düzeltebilirsin. Genişletmek için tıkla... Videodaki MaxFPS satırı bende yok.