Batman Arkham Knight kasma sorunu

Bragne

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle sistemimi belirteyim. RX 5600 XT ekran kartı, 8 GB RAM ve R5 2600 işlemci kullanıyorum. Sorunuma gelecek olursak özellikle Batmobile kullanırken ve şehir içinde uçarken FPS 40'lara kadar düşüyor. Sizce neden?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sistemin oyun için yeterli gereksinimleri kaşılıyor bir sıkıntı var sanırım PC'de. Kasanın içini fanlarını vb. güzelce temizleyin, gereksiz dosyaları oyunları kaldırın, ccleaner programını yükleyerek temizlik yapın, MSI Afterburner programıyla oyun için sıcaklığa bakıp buraya yazın en son hala kasıyorsa format atın.

Oyun ilk başta çok hatalı ve optimizasyon özürlüsü olarak çıktı. Zamanla çoğunu düzelttiler fakat henüz yeni bir kart kullanıyosun. Belki gerekli yazılımı almadığın için böyle droplar yaşıyor olabilirsin.

Sürücüler güncel ve Witcher 3 gibi yüksek sistem isteyen oyunları Ultra'da yüksek FPS'lerle oynayabiliyorum. Şu anlık sadece Batman oynarken yaşadım bu sorunu. Batmobile sürerken aniden FPS 40'lara düşüyor. Mekanların içindeyken vs genelde 90 FPS oynuyorum.

Aynı ekran kartını almayı planlıyordum yalnız ben bu oyunu gtx 1050 4gb ile sorunsuz oynamıştım şuan şok oldum. Oyunun optimizasyonu kötü ama o yüzden olabilir. Başka oyunlarda sorun yaşadınız mı?

O kadarda optimizasyon sorunu yok gtx 760 ekran kartı ile oynuyordum sabit 60 fps.

Wticher 3, PUBG ve Forza Horizon 4 Ultra ayarlarda sıkıntısız oynuyorum. Sadece Batman Arkham Knight oynarken batmobile sürerken FPS düşüyor garip bir şekilde. Belki daha önce Türkçe yama kurduğumdan da olabilir.
Oyunu silip tekrar kurma kararı aldım belki önceden kurmuş olduğum Türkçe yamadan dolayı kasmaya başlamıştır. Tekrar yükledikten sonra deneyip sonucu yazacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…