Batman Arkham Knight kasma sorunu

Bragne

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle sistemimi belirteyim. RX 5600 XT ekran kartı, 8 GB RAM ve R5 2600 işlemci kullanıyorum. Sorunuma gelecek olursak özellikle Batmobile kullanırken ve şehir içinde uçarken FPS 40'lara kadar düşüyor. Sizce neden?

Son düzenleyen: Moderatör:

wow tamamdır zaman. Bu arada bende Assassin's Creed 2 oynarken sorun yaşarken nvidia 840m kartı olan arkadaşım hiç sorun yaşamadı yeni ekran kartları eski oyunlarda sorun çıkartıyor olabilir belki bende yakında sistem toplamayı planlıyorum Rx 5000 xt üzerine sahip olduğunuz sistemi yazar mısınız bir fikir olur bana

Konuyu değiştirmeyin karışıklık oluyor sonra yeni konu açın.

Oyunu dediğim gibi tekrardan yükledim fakat sorun devam ediyor. Batmobile kullanırken FPS bayağı düşüyor. Belki 8 GB Single RAM kullandığım için olabilir diye düşünüyorum.

Oyunu dediğim gibi tekrardan yükledim fakat sorun devam ediyor. Batmobile kullanırken FPS bayağı düşüyor. Belki 8 GB Single RAM kullandığım için olabilir diye düşünüyorum.

Olabilir bende 16 vardı ilkten kasıyordu güncellemeyle düzelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…