SyLaS61
Hectopat
Hocam ben kendim oyunu bu yama ile 2 kere bitirdim gayet başarılı ve bitiş yok.Yorumlar tedirgin ediyor
Hocam ben kendim oyunu bu yama ile 2 kere bitirdim gayet başarılı ve bitiş yok.Yorumlar tedirgin ediyor
Bütün oyunlarının TR yaması var zaten, arada bilmediğiniz kelimelere bakarsınız anlarsınız.Ben de inidirmde tüm Batman serisini almayı düşünüyorum da ingilizcesi çok mu ağır? Ben çoğu oyunu yamasız da oynasam anlayabiliyorum ama arada(genelde küçük oyunlar) anlayamadıklarım oluyor.
Hocam bu iş çok Zor küçük bir örnek vereyim, mesela Assassins Creed Reveletions oyun İstanbul'da geçiyor türkçe dil desteği yok hiç bir firma sanki TR yokmuş gibi umursamıyolar. Oyun çıkıyor yana yana TR yama arıyoruz.Hocam o yapmaya baktım da yorumlar pek iyi değil gibi.
Yeter ya bu yama arama işi sıktı artık, sürekli bir yerlerden yama arıyoruz. Artık oyun şirketlerinin TR'yi göz önünde bulundurması gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.