typher Femtopat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #1 RAM 16gb Ekran kartı Irıs Xe Graphics İşlemci intel core i5 Arkadaşlar Batman Arkham Knight oyunu açılıyor fakat VRAM 0 gösteriyor. Gerekli DLL'leri yüklemeye çalıştım Vulkan DLL'si 32 bitde oyun açıldı fakat hiçbir işe yaramadı. 64 Bit'de ise hata aldım, yardım eder misiniz? Ne yapmam gerekiyor?
Arkadaşlar Batman Arkham Knight oyunu açılıyor fakat VRAM 0 gösteriyor. Gerekli DLL'leri yüklemeye çalıştım Vulkan DLL'si 32 bitde oyun açıldı fakat hiçbir işe yaramadı. 64 Bit'de ise hata aldım, yardım eder misiniz? Ne yapmam gerekiyor?
LoxerQQ Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 501 Çözümler 5 18 Ağustos 2024 #2 How to Enhance Old DirectX Games With DXVK for Windows Originally created for Linux, DXVK can also help you "fix" old games on Windows, and boost their performance. Here's why and how. www.makeuseof.com Aynı sorunu yaşayan biri buradakilerle çözmüş. Artı 0 Eksi
How to Enhance Old DirectX Games With DXVK for Windows Originally created for Linux, DXVK can also help you "fix" old games on Windows, and boost their performance. Here's why and how. www.makeuseof.com Aynı sorunu yaşayan biri buradakilerle çözmüş.
KS KS typher Femtopat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #3 LoxerQQ dedi: How to Enhance Old DirectX Games With DXVK for Windows Originally created for Linux, DXVK can also help you "fix" old games on Windows, and boost their performance. Here's why and how. www.makeuseof.com Aynı sorunu yaşayan biri buradakilerle çözmüş. Genişletmek için tıkla... Bende DLL'leri buradan yükledim fakat işe yaramadı. Bu hatayı aldım. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-08-15 234937.png 18,3 KB · Görüntüleme: 35 Artı 0 Eksi
LoxerQQ dedi: How to Enhance Old DirectX Games With DXVK for Windows Originally created for Linux, DXVK can also help you "fix" old games on Windows, and boost their performance. Here's why and how. www.makeuseof.com Aynı sorunu yaşayan biri buradakilerle çözmüş. Genişletmek için tıkla... Bende DLL'leri buradan yükledim fakat işe yaramadı. Bu hatayı aldım.