Batman Arkham Knight vs Bloodborn

Batman Arkham Knight vs Bloodborn

  • Bloodborn

    Oy: 2 40,0%
  • Batman Arkham Knight

    Oy: 3 60,0%

  • Oy verenlerin toplamı
    5
  • Anket kapandı .

mechanix

Hectopat
Katılım
3 Mayıs 2015
Mesajlar
35
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
PS4 için bu iki oyundan hangisini önerirsiniz? PS4 ün Batman özel paketi de çıkacak. Batman alacak olursam paketiyle almayı düşünüyorum. Son olarak E3 te PS4 ün slim kasasının duyurulması bekleniyor. Sizce slim kasa beklenmeli mi? Fat ve slim arasında ne gibi farklar olacak? Teşekkürler..
 
Bu seçim sizin kişisel seçiminiz. Ama tabi ki bloodborne daha iyi. Çünkü ps4'e özel bir oyun. Ayrıca grafikleri, oynayışı, dinamikleri mükemmel. Ps4'ü olan herkesin bloodborne'u alması gerekir. Aksi takdir de ps4'ün gerçek gücünü göremezsiniz.:):):)

Slim kasayı beklemeyin. Tanıtılsa bile Türkiye'ye gelmesi 2 ayı bulur. Ayrıca zaten ps4'ün şu an ki kasası gayet ince ve hafif. Sizi memnun edecektir. Yeni kasa çıksa bile şimdiki kasa ile performans bakımından hiç bir değişiklik olmayacaktır. Çünkü yeni çıkan kasa da sadece görünümünü değiştiriyorlar. İçinde ki bileşenleri aynı kalıyor. Eğer alacaksanız hiç düşünmeden alın.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı