12 GB RAM'imi var YouTube'daki testlerde RAM kullanımı 6 GB'yi geçmiyor. Bende zaman zaman 8.2 GB çıkıyor RAM kullanımı. Bu neden böyle oyunda problem yok ama sadece merak ettim.
Oyun bozuk da ondan. Çöp bir firmaya optimizasyon yaptırdılar. Sağı solu belli olmuyor oyunun. Bende arada GPU kullanımı %1'e düşüp, tekrar %100 oluyordu.
12 GB RAM'imi var YouTube'daki testlerde RAM kullanımı 6 GB'yi geçmiyor. Bende zaman zaman 8.2 GB çıkıyor RAM kullanımı. Bu neden böyle oyunda problem yok ama sadece merak ettim.
Hocam kusuruma bakmayın konuyla alakasız ama merakımdan soruyorum. Şu an bende Batman Arkham Knight oynuyorum Türkçe altyazıda bazen farklı diller oluyor ve DLC'ler çevrilmiyor sizde de böyle mi sormak istedim.
Hocam kusuruma bakmayın konuyla alakasız ama merakımdan soruyorum. Şu an bende Batman Arkham Knight oynuyorum Türkçe altyazıda bazen farklı diller oluyor ve DLC'ler çevrilmiyor sizde de böyle mi sormak istedim.
The essential companion for PC gamers and creators.
www.nvidia.com
Hocam bide tafsoyem bu programla oyunu optimum performans denemeye bas belki duzelir
Hocam bir de su sol üstteki göstergeyi hancı programla açıyor rica etsem Söyler misin?