Batman Arkham Knight'a çok taktım

Ghost Of Batman

Hectopat
Daha fazla  
Evet. Bilenler olacaktır benim ilk oynadığım ve bana bu sektörü tanıtan oyundur kendisi. Evet her ne kadar mükemmel olmasa büyük teknik problemlerle çıksa da ben bu oyuna çok taktım. Yatıyorum aklımda kalkıyorum aklımda. Sizin bir çözümünüz var mı?

Maalesef. 1 yıl önce oynadım ama 1 yıldır onun kadar zevk veren bir oyun oynayamadım. Oynayamayınca da aklımdan çıkmadı bir türlü. Arkham City'i oynayabilirsin.

Maalesef. 1 yıl önce oynadım ama 1 yıldır onun kadar zevk veren bir oyun oynayamadım. Oynayamayınca da aklımdan çıkmadı bir türlü. Arkham City'i oynayabilirsin.

Hikaye sever biri iseniz 3 mass efect oyununa da bakın derim hikayesi ve RPG kısımları eşsiz.

Eğer PS4 sahibi isen spider-man oyununu deneyebilir misin? Şahsen oynayamadım ama videolarını izlediğimde dövüş mekaniklerinde ahım-şahım fark olmadığını fark ettim. Belki o da hoşunuza gidebilir.

Hocam oda var ama oynadım platin aldım ama yok yine yok alamıyorum biraz psikolejik sanırım bende.

Spider man ile olduça yakın bir oyun hocam kalite anlamında da çok üstünde eğer imkan varsa bayıla bayıla oynarsın.
Hocam oda var ama oynadım platin aldım ama yok yine yok alamıyorum biraz psikolejik sanırım bende.

Hocam oyunumu çok beğendiniz yoksa Batman hayranlığınız mı var?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı