Çözüldü Batman Arkham Origins BmLauncher yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

KavsakSpor

Picopat
İyi günler arkadaşlar. Steam'de Batman Arkham Origins oyununa sahibim. Oyunun Türkçe yamasını yaparken serinin diğer oyunlarında sorun çıkmamıştı fakat bu oyun klasörlerinde yamayı kurarken BmLauncher dosyasını bulamıyorum, yok. Oyunun bütünlüğünü doğruladım.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    60,1 KB · Görüntüleme: 146
  • 2.PNG
    2.PNG
    37,8 KB · Görüntüleme: 125
  • 3.PNG
    3.PNG
    40,1 KB · Görüntüleme: 105
  • 4.PNG
    4.PNG
    33,3 KB · Görüntüleme: 100
  • 6.PNG
    6.PNG
    28,7 KB · Görüntüleme: 113
Çözüm
Bende yeni başladım Origins'e bende bir problem olmadı benim indirdiğim link başka bir forumdan yapan kişinindi sorunsuz kendi kendine kuruyordu hiç uğraştırmıyordu ama başka forum olduğu için yasak olabilir atamıyorum o yüzden.

Ben de çözdüm sorunu. Oyunun Asylum ve City oyunlarında BMLauncher'a kuruyorduk fakat Origins'de oyun klasörüne kurdum ve oyun Türkçe yama oldu.
İyi günler arkadaşlar. Steam'de Batman Arkham Origins oyununa sahibim. Oyunun Türkçe yamasını yaparken serinin diğer oyunlarında sorun çıkmamıştı fakat bu oyun klasörlerinde yamayı kurarken bmlauncher dosyasını bulamıyorum, yok. Oyunun bütünlüğünü doğruladım.

Ben de yeni başladım Origins'e. Bende bir problem olmadı benim indirdiğim link başka bir forumdan yapan kişinindi. Sorunsuz kendi kendine kuruyordu hiç uğraştırmıyordu ama başka forum olduğu için yasak olabilir, atamıyorum o yüzden.

Bende yeni başladım Origins'e bende bir problem olmadı benim indirdiğim link başka bir forumdan yapan kişinindi sorunsuz kendi kendine kuruyordu hiç uğraştırmıyordu ama başka forum olduğu için yasak olabilir atamıyorum o yüzden.

Ben de çözdüm sorunu. Oyunun Asylum ve City oyunlarında BMLauncher'a kuruyorduk fakat Origins'de oyun klasörüne kurdum ve oyun Türkçe yama oldu.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı