F FurkanD12 Centipat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 30 Nisan 2020 #1 Oyunu kuruyorum. Bir gün oynuyorum diğer gün bu hatayı veriyor. Ne yapmalıyım? Oyuna crack yapmalı mıyım?
Oyunu kuruyorum. Bir gün oynuyorum diğer gün bu hatayı veriyor. Ne yapmalıyım? Oyuna crack yapmalı mıyım?
honigstein Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 1.697 Çözümler 5 30 Nisan 2020 #2 Oyunu satın almanız gerek, korsana destek vermiyoruz, hatayı da orijinal olmadığı için vermiş zaten... Artı 0 Eksi
Oyunu satın almanız gerek, korsana destek vermiyoruz, hatayı da orijinal olmadığı için vermiş zaten...
KS KS F FurkanD12 Centipat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 1 Mayıs 2020 #3 honigstein dedi: Oyunu satın almanız gerek, korsana destek vermiyoruz, hatayı da orijinal olmadığı için vermiş zaten... Genişletmek için tıkla... Crack Artı 0 Eksi
honigstein dedi: Oyunu satın almanız gerek, korsana destek vermiyoruz, hatayı da orijinal olmadığı için vermiş zaten... Genişletmek için tıkla... Crack