mustafa01simsek01 Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #1 Selam Steam indirimlerinde 3 oyunu 15 TL'ye aldım ama sıralamayı bilmiyorum ne şekilde oynamalıyım? Batman: Arkham asylum GOTY Edition Batman: Arkham City GOTY Batman: Arkham Knight Dosya Ekleri Desktop Screenshot 2021.12.25 - 23.01.46.94.png 2,2 MB · Görüntüleme: 172
Selam Steam indirimlerinde 3 oyunu 15 TL'ye aldım ama sıralamayı bilmiyorum ne şekilde oynamalıyım? Batman: Arkham asylum GOTY Edition Batman: Arkham City GOTY Batman: Arkham Knight
Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.065 Makaleler 1 Çözümler 10 25 Aralık 2021 #11 TheAlcatraZ dedi: 1-Arkham Origins 2-Arkham Asylum 3-Arkham City 4-Arkham Knight Genişletmek için tıkla... Çıkış yılına göre oynamak daha mantıklı. Artı 0 Eksi
TheAlcatraZ dedi: 1-Arkham Origins 2-Arkham Asylum 3-Arkham City 4-Arkham Knight Genişletmek için tıkla... Çıkış yılına göre oynamak daha mantıklı.
KriyusHeta Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 658 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Olympos. Ara sıra Hasbahçe'deyim. Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #12 mustafa01simsek01 dedi: Batman oyunlarını arkadaşım tavsiye etti deneyeceğim. Yanıtlarınız için teşekkür ederim hepinize. Origins'i de alacağım oda indirime girmiş. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar hocam, Gordon'a selamımı söyleyin Indra128 dedi: Çıkış yılına göre oynamak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hikaye bakımından mantıksız ama. Artı 0 Eksi
mustafa01simsek01 dedi: Batman oyunlarını arkadaşım tavsiye etti deneyeceğim. Yanıtlarınız için teşekkür ederim hepinize. Origins'i de alacağım oda indirime girmiş. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar hocam, Gordon'a selamımı söyleyin Indra128 dedi: Çıkış yılına göre oynamak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hikaye bakımından mantıksız ama.
Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.065 Makaleler 1 Çözümler 10 25 Aralık 2021 #13 KriyusHeta dedi: Hikaye bakımından mantıksız ama. Genişletmek için tıkla... Hikaye bakımından mantıklı ama oynanış ve grafik bakımından mantıklı değil. Origins'ten Asylum'a geçince oyunların arasındaki farkı çok fazla hisseder ama kişinin kendi tercihi Asylum'dan da Origins'ten de başlayabilir. Artı 0 Eksi
KriyusHeta dedi: Hikaye bakımından mantıksız ama. Genişletmek için tıkla... Hikaye bakımından mantıklı ama oynanış ve grafik bakımından mantıklı değil. Origins'ten Asylum'a geçince oyunların arasındaki farkı çok fazla hisseder ama kişinin kendi tercihi Asylum'dan da Origins'ten de başlayabilir.