İnceleme Batman Arkham serisi

w1llard

Hectopat
Makaleler
1
Selamlar.
Bugün Batman arkham Knight'ı bitirdim bunu yanında Arkham City ve Arkham Origins'i bitirdim Riddler görevleriyle beraber, biraz düşüncelerimi söylemek istiyorum.

Arkham City aşırı güzel oyun, düşük sistemli, orta grafikli efsane bir oyun, sisteminiz düşükse oynayabilirsiniz, hikayesi aşırı sarıyor.

Arkham Origins'e gelelim, sistem gereksinimi Arkham City ile nerdeyse aynı, Ben Arkham City oynarken nerdesye hiç bug ile karşılaşmadım ama Arkham Origins baya bug dolu uçma bugu vs. var ufak tefek buglar onun hariçinde güzel oyun, oynanabilir fakat oynamasanızda olabilir.

Geldik Benim için serinin en iyi oyunu olan ve Sonu beni üzen serinin son oyununa;
Batman Arkham Knight gerçekten aşırı güzel bir oyun, sıkılmadan oynayabiliceğinize eminim, ister havalarda süzül ister Batmobil ile sokakları turla, çok iyi mekanikler eklenmiş, ben hiç sıkılmadan bitirdim.
Ve geldik sona, spoiler vermeden anlatmayaca çalışacağım azcık, Bruce wayne artık olmaması gerçekten üzdü beni, günlerdir Batman'in serilerini oynuyorum çok seviyorum, şimdi oyniyacak Batman oyunu da kalmadı, Batman'de.
Beni üzdü sizce nasıl?
1690213872016.jpeg

1690213885777.jpeg

1690213894266.jpeg

1690213904264.jpeg

1690213912533.jpeg

1690213922716.jpeg

1690213932297.jpeg

1690213945295.jpeg
Fotoğraflar spoiler içerir.

Hocam klavye mouse ile oynayabilir mi kütüphanemde öyle duruyor kol olmadığı için.

Arkham serisi 4 oyunu ile de bence güzel bir seri.

Asylum özellikle savaş sistemi ve görevleri ile güzel bir oyundu. İçinde ufak bir açık dünyamsı bir şey vardı ama genelde lineer ilerliyordu.

City ise serinin en sevdiğim oyunu. Seri açık dünya ile tanışıyor bu oyunda gerçek anlamda. Özellikle şehir küçük ama içi aşırı derecede dolu. Hikaye bayağı efsane ve oyunda yan görevler dahi ana görev kalitesinde.

Origins ise City'den bir tık altta olsa da yine şahsen sevdiğim bir oyun. Sebebi ise oyunun görsel dili bayağı Batman animated seriesdan alınmış. Şehir ve hikaye çok benziyor animasyon serisine. Ana hikaye ve yan görevler de bayağı güzel.

Knight ise seride hikayesini pek beğenmesem de oynanışını aşırı sevdiğim bir oyun. Sırf seriyi unutulmaz yapmak için abidik gubidik hikaye ve karakter seçimleri olmasa efsane oyun olacakmış ama yapmamışlar. Misal Batman bu oyunda o kadar toy ve acemi davranıyor ki ne yapıyorsun diyorsunuz. Sanki daha önce 2 oyunda bu Batman'i görmemişiz gibi davranıyor. Oyun bunu kendi içinde açıklamaya çalışıyor ama yemiyorsunuz. İkinci kötü tarafı ise oyunda boss savaşlarının hepsinin batmobile üzerine kurulu olması. Oyun size batmobile kusuyor. Tamam güzel bir araç yapmışsınız ama bu kadar da oynattırılmaz. Bunların dışında ise gerçek Batman gibi hissettiren en iyi Batman oyunu bu. Oynanış muazzam akıcı ve güzel. Grafikleri ise bugün dahi sırıtmayacak kadar güzel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı