Batman: Gotham Knights fragmanı yayınlandı

Oynanış videosunda oyun bildiğin kasıyor, tabii çok şaşırılacak bir durum değil. Oyun daha çıkmadı, optimizasyon ile alakalı çalışmalar yapacaklardır mutlaka.

Benim korkum beceremeyecekleriyle ilgili, Arkham Knight çok başarılı bir oyun değildi optimizasyon konusunda. İlk PC'ye geldiğinde oyun 30 FPS'in üstüne çıkmıyordu, oyunun FPS limiti 30'du. Sonradan güncelleme ile bu sınırı 60'a çıkardılar ama optimizasyon yine iyi değildi. Çoğu PC oyuncusu da oyunu konsollar gibi 30 FPS oynadı.
 
Rocksteady yok. Oyunda çevrimiçi mod var. Olması güzel bir şey fakat hikayeye gerekli ağırlığı verebilecekleri konusunda çok şüphem var. Bu oyun çok ciddi yenilikler ile gelmeli, yoksa serinin ağırlığı düşecek.

Oynanış videosunu da izledim, pek ümitli değilim.
 
Batman'in olmadığı "Batman" oyunu olurmu, olmaaaz. Plot twist yapıp heralde sondaki kötü Batman'e özenmiş biraz galiba ama inşallah o değildir. Çünkü böyle bişey olsa Batman'den nefret ederdim. Birde ekleyeyim Batman asla kimseyi öldürmezdi ama Batman'in grubunda silah kullanan biri var. Batman oyunu değilde 2. ismi ile çıkmış bir oyun gibi sanki.
 
Red Hood'un silah kullanması kadar normal bir şey yok. Belki bayıltıcı ya da plastik mermi gibi bir kurnazlık da yapabilirler.
1515009957153940374.jpg
 
İsteklerim:
1-Combat mekaniğini tadında bıraksınlar Ubisoft gibi bir formülü 50 kez kullanalım modunda olmasınlar.
2-Karakterler konusunda Batman Arkham City gibi bonkör olsun.
3-Tüm Batman oyunlarındaki gibi bir oyunda binanın içinde yolumuzu kaybedip 2 saat yol aramayalım.
Ayrıca combat mekaniği tırt duruyor çok beklentiye girmiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı