Silverhand2077
Hectopat
Daha fazla
İlk duyurulduğunda çok heyecanlanmıştım sonuçta Batman animasyon dizisinin yapımcısı yapıyor ama bütün hevesim kursağımda kaldı dizinin eksileri ve artıları şu şekilde.
Eksiler.
Artılar.
Batman'in dublajı güzel.
Hikaye orta düzeyde.
Diziyi daha bitirmedim ama şu ana kadar dizi ile alakalı düşüncelerim bu şekilde olduğu için kalanını izleyesim gelmiyor. Joker'i berbat etmeseler bari.
Diziye puanım: 5,9
Eksiler.
Dizi sjw ve Woke'un ekmekle dibini sıyırıyor tüm iyi karakterler kilolu ve siyahi tüm kötüler beyaz tenli.
Harley Quinn siyahi ve şişman, penguen kadın, alfred şişman, arge departmanının başı olan lucius fox avukat, idealist ve iyi bir savcı olan dent sadece kendi çıkarını düşünen bir sahtekar Gordon siyahi, montoya siyahi ve şişman yani karakterlerin orijinali ile alakası yok.
Harvey Dent'den ayrıca bahsetmek istiyorum karakter saf kötü olunca two Face'in bir anlamı kalmıyor.
Aksiyon sahneleri çok yavaş.
Müzikler yetersiz.
Harley Quinn siyahi ve şişman, penguen kadın, alfred şişman, arge departmanının başı olan lucius fox avukat, idealist ve iyi bir savcı olan dent sadece kendi çıkarını düşünen bir sahtekar Gordon siyahi, montoya siyahi ve şişman yani karakterlerin orijinali ile alakası yok.
Harvey Dent'den ayrıca bahsetmek istiyorum karakter saf kötü olunca two Face'in bir anlamı kalmıyor.
Aksiyon sahneleri çok yavaş.
Müzikler yetersiz.
Batman'in dublajı güzel.
Hikaye orta düzeyde.
Diziyi daha bitirmedim ama şu ana kadar dizi ile alakalı düşüncelerim bu şekilde olduğu için kalanını izleyesim gelmiyor. Joker'i berbat etmeseler bari.
Diziye puanım: 5,9
Son düzenleyen: Moderatör: