Batman Arkham Collection paketini 25 ₺ alın. Seriyi sırasıyla oynayın. Gayet keyiflidir.
Hatta şu ana kadar çıkmış en iyi süper kahraman oyunu serisidir.
Origins Batman gençlik zamanlarını anlatıyor diyebiliriz. Warner Bros'un Rocksteady kullandığı mekanikler ile yapmıştı. Arkham serisine göre fazla hikaye derinliği yok. Ama kötü oyun değil.
Bu oyunu bazı insanlar önce oynayın diye söylerler. Ama ben seri bittikten sonra oynamanızı öneririm. Çünkü bu oyunu önce oynarsanız eski oyunlar size yavaş gelecektir.
Ayrıca PC Gaming Wiki rehberlerine göz atmanızı öneririm. Bazı sorun düzeltmesi ve detaylı grafik ayarı sunuyorlar. Ben ilk oyunda Depth of field ayarını kapatınca beni rahatsız eden puslu havayı kaldırmıştım. Tabi atmosfere baya bir hava katıyor. Ama beni rahatsız ediyordu.
Prototype değişik bir şeyler deneyen bir oyun serisidir. Ama ilk oyunun ilgi gören sistemini ikinci oyunda kötü optimizasyon, buglar vb. ile mahvetmişlerdir. Halen 2. oyun bir sürü bugla doludur. Aynı zamanda bazı bilgisayarlarda açana kadar canınız çıkıyor. Bu iki seriyi karşılaştırınca önceliğiniz kesinlikle Batman olsun.