Battefild 1 mi Dying Light mi alınmalı?

Darknes25

Femtopat
Merhaba Steam'den dyingh light ve battefild 1 indirimde hangisini alacağımdan kararsızım. Battlefield 1'i sevdim ama herkes hileci dolu diyor. Battlefield 4 mü alsam diye düşündüm ama serverlar dolu mu bilmiyorum. Dying Light öneriyor herkes. Beni sıkmayacak keyifli bir oyun arıyorum. Aralarından hangisi sizce?

Merhaba Steam'den dyingh light ve battefild 1 indirimde hangisini alacağımdan kararsızım. Battlefield 1'i sevdim ama herkes hileci dolu diyor. Battlefield 4 mü alsam diye düşündüm ama serverlar dolu mu bilmiyorum. Dying Light öneriyor herkes. Beni sıkmayacak keyifli bir oyun arıyorum. Aralarından hangisi sizce?
Savaş türü oyunlar falan seviyorsanız Battlefield 1 her konuda iyidir. Hile diyenler varsa takmayın bence ben yıllardır oynuyorum ve halen oynuyorum hiç hileyle karşılaşmadım. Hikaye türü oyunlar seviyorsan Dying Light oyunu da hakkını vermiş hikaye türlerindendir. Tamamen zevkine bağlıdır bu durum.

Reis kendi açımdan konuşayım Dying Light'yı ben beğenmedim oyunu asıl odak noktası parkur mekaniği olduğu için beni sarmadı ama parkur mekaniği seversen güzel oyun oynanır ama BF1 gerek hikayesi gerek Online'sı olsun efsane oyun o silah sesleri savaş atmosferi falan kesinlikle öneririm.

BF1 gerçekten kaliteli ve hala oynanan eğlenceli bir oyun. Dying Light da güzel bir oyundur hikayesi çok güzel olmasa da parkur ve zombilerden hoşlanıyorsanız alınabilir uzun bir oynanış süresi vardır sıkılmazsınız. Bence indirimdeyken ikisini de alın uzun süre oynarsınız.

Battlefield 1 DICE serverlarına girmezsen hile ile karşılaşman çok zor. Server adminleri direkt banlıyor. Oyun hala aktif çoğu sunucu full çekiyor. Korku seviyorsan Dying Light ama Battlefield 1 uzun zaman sonra indirime girdi. EA muhtemelen Steam bahar indirimlerini bekledi. Dying Light sık sık indirime giren bir oyun ama BF1 öyle değil. Ben olsam Battlefield 1 alırdım, öneririm.

Tek oyunculu veya çok oyunculu oynamak istediğinize karar verin öyle alın. Eğer online oyununuz sınırlıysa ve online istiyorsanız Battlefield 1 alabilirsiniz. Tek oyunculu bir deneyimse DL1 derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı