Epic indirimlerinde Dying Light 2 mi Cyberpunk 2077 mi alınmalı?

Hocam hangi oyun daha uzun dlcsiz cyberpunkmı yoksa dying light 2 mi yazın dolu dolu oynayabileceğim oyun olsun yüzlerce saat gömebileceğim

Hocam hangi oyun daha uzun DLC'siz cyberpunkmı yoksa Dying Light 2 mi yazın dolu dolu oynayabileceğim oyun olsun yüzlerce saat gömebileceğim.

Hocam iki oyunda çok uzun ama Cyberpunk daha uzun sürer yani ben hikayesini 25 saatte bitirdim ama yan görevler açık dünya falan derken 100 saatte oynayabilirsiniz

Dying lightda aynı şekil

Ama Cyberpunk daha uzun sürer.

1080p Ultra 60 FPS rahat oynatır hocam.

Ama DLSS birlikte.
Dlss'ye gerek yok. Rx 6600 ile bile 1440p med high ayarlar karışık FSR 3 ile oynanıyor oyun. 4060 Native de oynatır hele ki 1080p'yi.

Hocam hangi oyun daha uzun dlcsiz cyberpunkmı yoksa dying light 2 mi yazın dolu dolu oynayabileceğim oyun olsun yüzlerce saat gömebileceğim
Dying Light daha uzun sürer keşfedecek şey çok. Cyberpunk'ın ana hikayesi kısa. Yan görevlerle elbette uzuyor ama DL2 kadar çeşitli olacağını sanmıyorum. Ama görev kalitesi olarak Cyberpunk ana hikayede de yan hikayede de daha iyi.

Dying Light daha uzun sürer keşfedecek şey çok. Cyberpunk'ın ana hikayesi kısa. Yan görevlerle elbette uzuyor ama DL2 kadar çeşitli olacağını sanmıyorum. Ama görev kalitesi olarak Cyberpunk ana hikayede de yan hikayede de daha iyi.

Hocam doğrudur ama Dying Light'in açık dünyasında yani keşfedilecek şey fazla ama Cyberpunk gibi değil Cyberpunk'da şehir ortamindasiniz Dying Light tamamen açık dünya bir sunuyor gibi bir şey oluyor yani kesfedilecek şeyler dying lightda fazladır ama cyberpunktakiler daha kaliteli diye düşünüyorum en azından orada daha yaşanılabilir bir hayat var.

Hocam doğrudur ama Dying Light'in açık dünyasında yani keşfedilecek şey fazla ama Cyberpunk gibi değil Cyberpunk'da şehir ortamindasiniz Dying Light tamamen açık dünya bir sunuyor gibi bir şey oluyor yani kesfedilecek şeyler dying lightda fazladır ama cyberpunktakiler daha kaliteli diye düşünüyorum en azından orada daha yaşanılabilir bir hayat var.
İkisi de açık dünya sonuçta. Ama evet zaten ondan söyledim Cyberpunkta görevler daha kaliteli daha iyi yazılmış. Dl2'de ana hikaye o kadar sıktı ki beni. Oynanış o kadar iyi olmasa zor bitirirdim. Yan görevler iyi ama ana hikayede sadece şehirde dönen olaylar keyifli ana karakterin hikayesi aşırı sıkıcı ve klişe. Ama toplam içeriğe vurursak arkadaş en uzun olanı istediğinden DL daha uzun sürer bence. Cyberpunk'a oynanışı için pek girilmez ama DL2'ye girilir.

@phantomp01, Cyberpunk iyidir. DLC'si de iyidir. CD PROJEKT DLC yapma işinde bir numaradır ve genelde para odaklı olmuyor, hakkını veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı