D Demyr Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 36 24 Ağustos 2019 #1 Böyle bir sistem gördüm ve almayı düşünüyorum. Ama fazla anlamadığım için iyi olup olmadığından emin değilim. Sizce değer mi ve site güvenilir mi? Corax Bronze | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Böyle bir sistem gördüm ve almayı düşünüyorum. Ama fazla anlamadığım için iyi olup olmadığından emin değilim. Sizce değer mi ve site güvenilir mi? Corax Bronze | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
S soulfly1 Megapat Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 487 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2019 #71 OmerOz dedi: Fiyatı 5100tl ye çıkmış. Artık alınır bi sistem değil gibi.. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Eski haliyle alınabilir, uygun fiyatlı bir sistemdi fakat hem fiyatını artırdılar hem de bileşenler daha kalitesizleşti. Şu anki haliyle Battle serisinden hiçbir kasa alınmaz.
OmerOz dedi: Fiyatı 5100tl ye çıkmış. Artık alınır bi sistem değil gibi.. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Eski haliyle alınabilir, uygun fiyatlı bir sistemdi fakat hem fiyatını artırdılar hem de bileşenler daha kalitesizleşti. Şu anki haliyle Battle serisinden hiçbir kasa alınmaz.