Çözüldü Battle.net güvenli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Estağfurullah hocam 😄 siz benim cahilliğimi verin birazcık 😄 ilk defa kullandım Battle. Neti de 1 TL kesinti falan yapıldığını gördüm bir danışayım dedim sizlere.

Estağfurullah hocam. Cahillik falan değil, kimse anasının karnında öğrenmiyor bunları yani, hepimiz sizin gibi deneyimleyerek öğrendik. Bildiğim kadarıyla 1 TL gibi kesintiler genellikle işlemi ya da kartı doğrulamak, güvenlik amaçlı yapılıyor, sonrasında da iade ediliyor hocam. Battle.net'ten ne aldınız ayıptır sorması? WoW-Overwatch-CoD?

Estağfurullah hocam. Cahillik falan değil, kimse anasının karnında öğrenmiyor bunları yani, hepimiz sizin gibi deneyimleyerek öğrendik. Bildiğim kadarıyla 1 TL gibi kesintiler genellikle işlemi ya da kartı doğrulamak, güvenlik amaçlı yapılıyor, sonrasında da iade ediliyor hocam. Battle.net'ten ne aldınız ayıptır sorması? WoW-Overwatch-CoD?

CoD aldım hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün hearthstone setup yükledim sitelerinden VirusTotal'den tarattım fakat virüs olduğunu tespit etti. Aynı şeyi normal istemcidede denedim sonuç aynı bu site ne kadar güvenilir? Yoksa bu virüs falan değil mi ya da yanlış siteden mi yüklüyorum anlamadım.( Battle.net'i İndir | Battle.net )

Hearthstone oyununu başka nereden yükleyebilirim?

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2023-11-23_104934_www.virustotal.com.png
    Opera Anlık Görüntü_2023-11-23_104934_www.virustotal.com.png
    96,5 KB · Görüntüleme: 78

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı