Reddedilme sebebi ne? Destekle iletişime geçtin mi?Oyunu yalnızca 20 dakika oynadım ve alalı 4 gün oldu. Aldığım günden itibaren iade talepleri oluşturdum her türlü yöntemi denedim ama nafile.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.
Eki Görüntüle 1966591
Çok fazla attığınız için olabilir. Ve ayrıca neden ret aldığınızı sorun desteğe.Oyunu yalnızca 20 dakika oynadım ve alalı 4 gün oldu. Aldığım günden itibaren iade talepleri oluşturdum her türlü yöntemi denedim ama nafile.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.
Eki Görüntüle 1966591
Çok fazla attığınız için olabilir. Ve ayrıca neden ret aldığınızı sorun desteğe.
Reddedilme sebebi ne? Destekle iletişime geçtin mi?
Sürekli ret yediği için tekrar yollamak zorunda kaldım.
Oyunu desteğine mail attım ama Steam'den desteğe ulaşma yöntemi bulmadım, ticket kısmı kapanmış galiba sadece Steam Support panelinden yardım ediyorlar diye biliyorum oradanda çözüm bulamadım biliyorsanız yardım ederseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

![]()
Steam Destek
Steam oyunlarınız için yardım almak, Steam Desteğe başvurmak, geri ödeme talep etmek ve daha fazlası için Steam hesabınıza giriş yapın. Eğer hesabınıza giriş yapamıyorsanız, hesabınızın şifresini sıfırlamanız gerekiyorsa ya da çalınmış bir hesabı kurtarmak istiyorsanız destek yine mevcuttur.help.steampowered.com
Buradan talep açabilir misin?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.