Battlefied 1 nasıl daha iyi oynanır?

arthurmorgan0

Hectopat
Battlefied'e yeni başladım sıhhiyeci ve gözcü oynuyorum en son maçımda gözcü oynadım 19 leş 25 ölme bazıları 40 50 alıyor ve çok az ölüyor yani tabii yeni başladığım için o kadar kill alamam ama nasıl daha iyi oynarım taktik verir misiniz çok ölüyorum.

PC de oynuyorum.

Biraz açar mısınız?
Medicsen agresif ya da defansif oynamalısın. Takımla beraber oynamalısın. Şırınga basmalısın. Sniper isen dürbünü ya da ironsight'ı kullanmana göre çatışmaya uzak ya da yakın olmalısın. Taaruzsan araçlara ve diğer taaruzculara vs önem ver. Karışık oldu ama az çok anlattım işte. Ve onu da vuram şunu da vuram diye hareket etme bence. Sonuçta takım oyunu. Her mapte aynı silahıda oynama.

Medicsen agresif ya da defansif oynamalısın. Takımla beraber oynamalısın. Şırınga basmalısın. Sniper isen dürbünü ya da Ironsight'ı kullanmana göre çatışmaya uzak ya da yakın olmalısın. Taaruzsan araçlara ve diğer taaruzculara vs önem ver. Karışık oldu ama az çok anlattım işte. Ve onu da vuram şunu da vuram diye hareket etme bence. Sonuçta takım oyunu. Her haritada aynı silahıda oynama.

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı