Çözüldü Battlefield 1 0xc000007b hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

omryldz00

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
"ANAKART" : MSI A320M PRO VD/S
"İŞLEMCİ" : AMD Ryzen 5 4500
"EKRAN KARTI" : MSI GEFORCE RTX 3050 6G
"RAM" : 2X8 GB GSKİLL RIPJAWSV 3200 MHz DDR4 CL16
"SSD" : HYPERX FURY 3D 120 GB
"HARDDİSK" : TOSHİBA MQ01ABD100
Herkese selam Technopat sakinleri, başlıkta da gördüğünüz gibi Battlefield 1 oyununu Epic'ten orijinal aldım, ilk açılışta ekte gördüğünüz arızayı verdi, sonrasında EA App ten çalıştırmaya çalıştım oyunu ama oyunun kendi ufak yükleme ekranı geldikten sonra kendiliğinden geri kapanıyor, sorun ekte gördüğünüz uyarı yüzünden mi yoksa farklı bir durum mu var? Dosya doğrulaması yaptım ama aklıma başka çözüm yolu gelmedi, bilen biri varsa cevaplayabilir mi?

Ekran görüntüsü 2024-11-28 220418.png

Aşağıda bağlantısını verdiğim videodaki adımları izleyerek rapor oluşturun ve paylaşın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herkese selam Technopat sakinleri, başlıkta da gördüğünüz gibi Battlefield 1 oyununu Epic'ten orijinal aldım, ilk açılışta ekte gördüğünüz arızayı verdi, sonrasında EA App ten çalıştırmaya çalıştım oyunu ama oyunun kendi ufak yükleme ekranı geldikten sonra kendiliğinden geri kapanıyor, sorun ekte gördüğünüz uyarı yüzünden mi yoksa farklı bir durum mu var? Dosya doğrulaması yaptım ama aklıma başka çözüm yolu gelmedi, bilen biri varsa cevaplayabilir mi?

Eki Görüntüle 2362490
bu hatayı ben araştırmıştım 32 bit destekleyen oyunlarda oluyordu bu sanırsam bende bu hata yüzünden far cry 3 oynayamadım

Bu hatayı ben araştırmıştım 32 Bit destekleyen oyunlarda oluyordu bu sanırsam bende bu hata yüzünden Far Cry 3 oynayamadım.

Bir çözüm yolu bulabildin mi?

Bir çözüm yolu bulabildin mi?

bf1.exe için videodaki gibi Process Monitor raporu oluşturursanız rapora göre çözüm önerisi sunarız. Her 0xc000007b hatasının çözümü aynı değil, tek tip sabit bir çözüm yok.

bf1.exe için videodaki gibi Process Monitor raporu oluşturursanız rapora göre çözüm önerisi sunarız. Her 0xc000007b hatasının çözümü aynı değil, tek tip sabit bir çözüm yok.

Anladım müsait olduğum bir zamanda videoyu anlayarak izleyip yapacağım ama oluşturduğum raporu en doğru şekilde nasıl iletebilirim e-posta ya da Google Drive üzerinden mi?

Anladım müsait olduğum bir zamanda videoyu anlayarak izleyip yapacağım ama oluşturduğum raporu en doğru şekilde nasıl iletebilirim? E-posta ya da Google Drive üzerinden mi?

Raporu Google Drive veya MediaFire'a yükleyip indirme bağlantısını bu konuda paylaşabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı