Battlefield 1 0xc000007b Hatası

Tekrar rapor hazırladım. Mümkün ise kontrol sağlayabilir misiniz?

C:\Windows\System32\MSVCR120.dll silin ve aşağıdaki adımları izleyin. Olmaz ise hemen yeni bir rapor paylaşın.

Ben aynı sorunu BF4'te yaşamıştım kendim şöyle çözüme kavuşturdum. AMD ekran kartı sürücüsünü güncellerken eskisini silmiyor, ayrı bir dosya oluşturuyordu. Baktım iki farklı dosya var. Şuan resimde bir tane var çünkü diğerini / eskisini Shift + Delete ile sildim ve oyuna giriş sağlamıştı.

Yani kısaca iki farklı driver dosyası olunca çakıştığını düşünüyorum. Silince düzeldi sen de bir kontrol et hiç update falan ettin mi. Arkadaşların dediği şeyleri yaptıysan bu işe yarayabilir. Olmadı driver'ı kaldırırsın DDU ile temiz kurulum yaparsın. Sorun driver ile alakalı bence.

Adsız.jpg

Windows updateyi yaparak sürümü 1909'a yükselttim dediklerini harfiyen uyguladım. ddc ile ekran kartı driverinı sıfırlayıp yeniden kurulum sağladım ancak hatayı almaya devam etmekteyim ve amd klasöründe dediğin gibi tek bir ekran kartı klasörü bıraktım.1-2 gündür işten fırsat buldukça sorunu gidermek için internette araştırıp çözüm olarak sunulan seçeneklerin hemen hemen hepsini deneyip oyunu baştan kurmama rağmen bir çözüme ulaşamadım.

teşekkürler dostum dediklerini yaptım ancak bir sonuç alamadım. İnternetten yaptığım araştırma sonucunda all in one runtimes isminde bir yazılım ile bilgisayardaki visual c++ sürümlerini onarıyor sorun yaşayan arkadaşlara öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı