MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
İşletim Sistemi: Windows 11
DLL dosyalarını sildikten sonra bu şekilde hata vermeye başladı.
Cidden ben de anlam veremedim. Sorun başka DLL kaynaklı da değil, olsa ikinci raporunuzda belli olurdu. Madem 2013 C++ redist paketleri de işlevini yerine getiremiyor, o zaman mecbur elle DLL dosyalarını System32'ye atmanızdan başka seçenek kalmadı gibi.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
İndirip içindeki msvcp120.dll ve msvcr120.dll'yi C:\Windows\System32 konumuna atın.
Evet hatta silip kuruyorum. Onu anlayamıyorum zaten, sizden önce de aynı şekilde bu işlemleri yaptım ve sonra klasördeki dll'leri kontrol ettim dll'ler yükleme yaptıktan sonra klasöre gelmiyor. Neden böyle olduğunu anlayamıyorum.
Yeni raporunuzda da farklı bir şey yok aslında. msvcr120.dll vemsvcp120.dlleksikliğinden kaynaklı açılmıyor olarak gözüküyor. Verdiğim paketlerin bu DLL'leri kurması lazımdı.
Denetim Masasından Microsoft Visual C++ paketlerinin ekran görüntüsünü atabilir misiniz?