Çözüldü Battlefield 1 0xc00007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zıladan

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,
Sitedeki yöntemleri denedim. Sonuç hala aynı yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Rapor:

İşletim Sistemi: Windows 11

DLL dosyalarını sildikten sonra bu şekilde hata vermeye başladı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-12-24 165911.png
    7,5 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Çözüm
Maalesef geliyor, çok saçma. Nasıl oluyor anlayamadım.

Cidden ben de anlam veremedim. Sorun başka DLL kaynaklı da değil, olsa ikinci raporunuzda belli olurdu. Madem 2013 C++ redist paketleri de işlevini yerine getiremiyor, o zaman mecbur elle DLL dosyalarını System32'ye atmanızdan başka seçenek kalmadı gibi.

Kendi sistemimden upload ettiğim DLL dosyaları:

İndirip içindeki msvcp120.dll ve msvcr120.dll'yi C:\Windows\System32 konumuna atın.

Üstteki kurulmadan önceki haliydi kurduktan sonraki hali de şimdi attığım

Maalesef geliyor, çok saçma. Nasıl oluyor anlayamadım.

Cidden ben de anlam veremedim. Sorun başka DLL kaynaklı da değil, olsa ikinci raporunuzda belli olurdu. Madem 2013 C++ redist paketleri de işlevini yerine getiremiyor, o zaman mecbur elle DLL dosyalarını System32'ye atmanızdan başka seçenek kalmadı gibi.

Kendi sistemimden upload ettiğim DLL dosyaları:

İndirip içindeki msvcp120.dll ve msvcr120.dll'yi C:\Windows\System32 konumuna atın.

Çözüm

Çok teşekkür ederim sayenizde oldu. 2013 C++ redist paketlerinin işlevini yerine getiremesini bir türlü anlayamadım formattan dolayı böyle bir şey olabilir mi? Cidden anlamak güç
Hata almak istemem bir daha ama alırsam DLL dosyalarınıza ihtiyacım olacak sanırım

El ile DLL dosyası kopyalamak en son düşünülmeli. DLL'ler normalde paketleri ile yüklenir ama sizde olağandışı bir durum vardı galiba. Paketler DLL'leri gerekli konumuna koyamadı. Başka seçeneğimiz kalmadığından dolayı en son çare olarak önerdim. İyi oyunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…