MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
İşletim Sistemi: Windows 11
DLL dosyalarını sildikten sonra bu şekilde hata vermeye başladı.
Cidden ben de anlam veremedim. Sorun başka DLL kaynaklı da değil, olsa ikinci raporunuzda belli olurdu. Madem 2013 C++ redist paketleri de işlevini yerine getiremiyor, o zaman mecbur elle DLL dosyalarını System32'ye atmanızdan başka seçenek kalmadı gibi.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
İndirip içindeki msvcp120.dll ve msvcr120.dll'yi C:\Windows\System32 konumuna atın.
Cidden ben de anlam veremedim. Sorun başka DLL kaynaklı da değil, olsa ikinci raporunuzda belli olurdu. Madem 2013 C++ redist paketleri de işlevini yerine getiremiyor, o zaman mecbur elle DLL dosyalarını System32'ye atmanızdan başka seçenek kalmadı gibi.
www.mediafire.com
İndirip içindeki msvcp120.dll ve msvcr120.dll'yi C:\Windows\System32 konumuna atın.
Çok teşekkür ederim sayenizde oldu. 2013 C++ redist paketlerinin işlevini yerine getiremesini bir türlü anlayamadım formattan dolayı böyle bir şey olabilir mi? Cidden anlamak güç
Hata almak istemem bir daha ama alırsam DLL dosyalarınıza ihtiyacım olacak sanırım
Çok teşekkür ederim sayenizde oldu. 2013 C++ redist paketlerinin işlevini yerine getiremesini bir türlü anlayamadım formattan dolayı böyle bir şey olabilir mi? Cidden anlamak güç.
Hata almak istemem bir daha ama alırsam DLL dosyalarınıza ihtiyacım olacak sanırım
El ile DLL dosyası kopyalamak en son düşünülmeli. DLL'ler normalde paketleri ile yüklenir ama sizde olağandışı bir durum vardı galiba. Paketler DLL'leri gerekli konumuna koyamadı. Başka seçeneğimiz kalmadığından dolayı en son çare olarak önerdim. İyi oyunlar.