Steam Battlefield 1 1.99 dolar

Arkadaşlar bu oyunu ben de bu fiyattan aldım fakat oyunda özel sunucular hariç normal oyun yok. Oyunda lig ve aşama farkı yok, 10 yıldır oynayan komandolarla eşleşiyorsunuz. Siz daha oyunu öğrenemeden sürekli kafanıza uçaklardan, gemilerden, tanklardan füze yiyorsunuz. Sadece özel sunuculara girdiğiniz için hep aynı kişiler var ve oyunu size zehir ediyor
Hilelerin olduğu da bir gerçek , tüm bunları saymazsak çok güzel oyun.

@Jiyunotameni Hocam biraz video izleyerek biraz silahları tanıyarak derken oynadıkça öğreniyorsunuz başta çok zor evet ama öğrenince çok zevkli 55 saat level oldu 40 mesela benim.

Oyunda lig ve aşama farkı yok, 10 yıldır oynayan komandolarla eşleşiyorsunuz. Siz daha oyunu öğrenemeden sürekli kafanıza uçaklardan, gemilerden, tanklardan füze yiyorsunuz.
Evet, ilk saatler biraz zor, ama yaklaşık 20-25 saatte ayak uydurmaya başlıyorsun.
Tabi bazen 100 yıldız herifler denk gelebiliyor, o adamlar harbi zor.
Bir de 100 yıldızdan sonra oyun saymıyor, genellikle 15-20k öldürmesi oluyor sadece o silahta.
Hilelerin olduğu da bir gerçek
Özel sunucularda yok denecek kadar az, hileyi fark ettikleri anda atıyorlar.
Lakin özeller de ak kaşık değil, adminin paşa keyfine göre oynuyorsun.
Maçın ortasında canı sıkılır harita değişir, keyfine göre karşı takıma alır, 350 metreden vurdum diye oyundan atar, süngü saplarım atar, arkadan kürekle pat pat vururum yine maçtan atar.

Bu sefer de resmi sunuculara girelim diyoruz, o da ne 300ms çançinçon 120/0 gidiyor.
Kalite.

Beyler BF1'e destek v.s. kesilince oyun ölünce 2042 falan oynarsınız oda indirimde muhtemelen 5'pte indirimdedir,alın stok yapın. BF1 bir başka ama Osmanlı savaş bölgeleri var çünkü

@Jiyunotameni Hocam biraz video izleyerek biraz silahları tanıyarak derken oynadıkça öğreniyorsunuz başta çok zor evet ama öğrenince çok zevkli 55 saat level oldu 40 mesela benim.

Haklısınız fakat daha önce oynayanlar da kendini geliştiriyor.
En azından aşama farkı olsa, o rütbeler gerçek olsa ve özel sunucular yerine oyunun kendi sunucusu olsa ve normal oyunlar oynadığında kendi rütbende insanlarla oynasan harika olurdu.

Ben de adminin keyfine göre oynamak istemiyorum.
Diğer Battlefield oyunları da mı böyle acaba?
Yazdığım gibi bir oyun yok mu

Son düzenleme:
BF arasında en iyi oyundur. Online'da ne zaman öldürdüm

@Jiyunotameni
Benden birkaç tüyo oyunda sürekli hareket edeceksiniz. Adam vurduğunuz an özelikle ya yere yatın ya sağa sola kaçın hemen sürekli hareket elzem.
Patro Karabine silahı dürbünü tez açılıyor o Sniper'lar içinde en avantajlısı bu yönden; çünkü hareket gerekli ve ansızın da karşımızda adam belirebiliyor diğerlerininde eksteraları olabilir ama bu en iyisi benim oynadıklarım içinde.
Düşman mıntıkayı basarsa taarruz oyuncu moduna geçip tarayınız; güzel silahlarınız varsa Destek'te oynayabilirsiniz. Yeşil olan manganızdaki oyuncuların yanında doğmanız(yeşil yere tıklayarak) lehinize olur sıhhi yardım vs. Yaparlar, ALT'a basınca manga içi sesli görüşebiliyorsunuzda.
Ben en çok gözcü modu oynuyorum şu an maçlarda 30-40 adam vuruyorum vurdukça zevkli oluyor. %200 hasar fetih modu zevkli operasyonlar çok zorluyor tek vuruşta ölmüyor operasyonları sonra oynarsınız. Gözcü modunda V'ye basarak ne kadar uzaklıktaki adamı vuracaksanız dürbüne o yönde menzil ayarı çekiyorsunuz.
  • Arka plan oyun müziğini de ya kısacaksınız ya da azaltacaksınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…