Steam Battlefield 1 1.99 dolar

@Jiyunotameni
Benden birkaç tüyo oyunda sürekli hareket edeceksiniz. Adam vurduğunuz an özelikle ya yere yatın ya sağa sola kaçın hemen sürekli hareket elzem.
Patro Karabine silahı dürbünü tez açılıyor o Sniper'lar içinde en avantajlısı bu yönden; çünkü hareket gerekli ve ansızın da karşımızda adam belirebiliyor diğerlerininde eksteraları olabilir ama bu en iyisi benim oynadıklarım içinde.
Düşman mıntıkayı basarsa taarruz oyuncu moduna geçip tarayınız; güzel silahlarınız varsa Destek'te oynayabilirsiniz. Yeşil olan manganızdaki oyuncuların yanında doğmanız(yeşil yere tıklayarak) lehinize olur sıhhi yardım vs. Yaparlar, ALT'a basınca manga içi sesli görüşebiliyorsunuzda.
Ben en çok gözcü modu oynuyorum şu an maçlarda 30-40 adam vuruyorum vurdukça zevkli oluyor. %200 hasar fetih modu zevkli operasyonlar çok zorluyor tek vuruşta ölmüyor operasyonları sonra oynarsınız. Gözcü modunda V'ye basarak ne kadar uzaklıktaki adamı vuracaksanız dürbüne o yönde menzil ayarı çekiyorsunuz.

Eki Görüntüle 2444875

Rose mkııı oynuyorum, dürbün açıkken seri ateş edebiliyor.
Gewer98, 1903 ve rusian da aldım fakat onlar dürbün açıkken ateş etmiyor.
Rakibin koşu yoluna ya da uzaktan aimi yukarıya alarak ateş etmeye alışık değilim.
Fakat yine de gözcü oynuyorum, diğer silahlar bana göre değil.
Teleskopik çok güçlü sanırım, onun haricinde hareket etmeye çalışıyorum ya

@Jiyunotameni Dediğiniz silahın o özelliği dürbünün sürekli açık olması her atış öncesi açmaya gerek olmayışı güzel ama neden bilmiyorum onunla pek vuramadım. Yine "Patro Karabina" ile güzel vuruşlar yaptım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı