Steam Battlefield 1, 163 TL!

Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Battlefield 1, Steam’de %90 indirimle 40 dolardan 4 dolara (163 TL’ye) düştü. İndirimin bitmesine son 28 saat.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Battlefield 1, Steam'de %90 indirimle 40 dolardan 4 dolara (163 TL'ye) düştü. İndirimin bitmesine son 28 saat.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence 4 dolarlık bir oyun değil. Zaten oynayamayan kalmamıştır diye düşünüyorum ama oynamayan varsa bile gitsin game Pass alsın oradan oynasın. Artık biraz eski geldiği için 4 dolar etmez diyorum ki bence öyle.

Bence 4 dolarlık bir oyun değil. Zaten oynayamayan kalmamıştır diye düşünüyorum ama oynamayan varsa bile gitsin game Pass alsın oradan oynasın. Artık biraz eski geldiği için 4 dolar etmez diyorum ki bence öyle.

Ben aktif olarak hala oynamaya devam ediyorum. Bence 5 ten kat kat daha güzel. Akitf oyuncusu da var zaten. 4 dolar eder.

Battlefield 6 gibi ortalama bir oyunun 3000 ettiği yerde bu oyuna 4 dolar değmez demek saçmalık olur bence.

BF, serisinin en iyi oyunu hocam. nasıl 4 dolar etmez oyun %90 indirim almış?

Battlefield 6 gibi ortalama bir oyunun 3000 ettiği yerde bu oyuna 4 dolar değmez demek saçmalık olur bence.

Birincisi Battlefield 6 daha çıkmış bir oyun değil ikincisi Battlefield 6 2025 yılında çıkacak bir oyun Battlefield 1 2016 senesinde çıkmış bir oyun. Yani kıyası yapılabilecek bir şey değil.

BF, serisinin en iyi oyunu hocam. Nasıl 4 dolar etmez oyun %90 indirim almış?

Oyunun hikaye kısmını 5 kez bitirdim. Güzel bir oyun ancak 4 dolara alınabilecek daha iyi oyunlar çıkıyor indirim dönemlerinde. Eğer 300 saat Online oynayacaksan değer ancak hikayesi için 4 dolar vermeye gerek yok.

Birincisi Battlefield 6 daha çıkmış bir oyun değil ikincisi Battlefield 6 2025 yılında çıkacak bir oyun Battlefield 1 2016 senesinde çıkmış bir oyun. Yani kıyası yapılabilecek bir şey değil.

Oyunun hikaye kısmını 5 kez bitirdim. Güzel bir oyun ancak 4 dolara alınabilecek daha iyi oyunlar çıkıyor indirim dönemlerinde. Eğer 300 saat Online oynayacaksan değer ancak hikayesi için 4 dolar vermeye gerek yok.
Battlefield 6 daha çıkmış bir oyun değil derken çıkmasına 1 yıl yok ya hocam :D 10 Ekim'de çıkacağı söyleniyor sizce bu kadar kısa bir sürede ne değiştirebilirler? Ayrıca Battlefield 1'i alanların çoğu multiplayer için alıyordur diye düşünüyorum. 2016'da çıkan bir oyun nasıl oluyor da 2025'de çıkacak bir oyundan daha iyi oluyor onu da bana sormayın yapamamışlar işte :D

Ayrıca sanarsınız binlerce liralardan bahsediyoruz, konuştuğumuz oyun 163 lira. :D 163 lira verdiğim oyun beni 5-10 saat eğlendirse bile, verdiğim paraya değdi derim şahsen.

Son düzenleme:
Battlefield 6 daha çıkmış bir oyun değil derken çıkmasına 1 yıl yok ya hocam :D 10 Ekim'de çıkacağı söyleniyor sizce bu kadar kısa bir sürede ne değiştirebilirler? Ayrıca Battlefield 1'i alanların çoğu multiplayer için alıyordur diye düşünüyorum. 2016'da çıkan bir oyun nasıl oluyor da 2025'te çıkacak bir oyundan daha iyi oluyor onu da bana sormayın yapamamışlar işte :D

Ayrıca sanarsınız binlerce liralardan bahsediyoruz, konuştuğumuz oyun 163 lira. :D 163 lira verdiğim oyun beni 5-10 saat eğlendirse bile, verdiğim paraya değdi derim şahsen.

Ben çıkana kadar bir sürü şey değişir demiyorum. Bir oyunun betada sana sunduğu içerikle oyun çıktığında sana sunacağı içerik aynı olmayacak. Oyun çıktığı zaman 3000 liraya aldığın versiyonunda standart versiyonundan ayrı olarak çok daha farklı içerikler sunabilir. İkincisi ben 2016 da çıkan oyun 2025'ten nasıl daha iyi oluyor diye bir şey demiyorum ikisinin arasında 9 sene var yani kıyasını yapamazsın aynı zamanın ürünü değiller arz farklı talep farklı bundan bahsediyorum. Üçüncüsü olay binlerce lira olmaması 163 lira olması değil 163 lira vereceğine o fiyata daha iyi oyunlar alabilirsin indirim dönemlerinde bundan bahsediyorum. Cümleyi nasıl okudun anlamış değilim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı