Oyun Battlefield 1, 55 TL!

Cadılar bbayramı indirimini bekleyin birçok oyunu alırsınız. Ama BF2042'yi şimdiden alın.

Benim balık hafızalığım tutmuş hocam. Ben HOI4 starter pack alacaktım ama yanın da ne alacaktım başka karar vermemiştim. Yarın 2042'yi alırım. Yanına da 50 TL'ye bir şeyler alırım.

Hocam BF 2042 de 3 günlük ücretsiz deneme vardı o zaman oyunu indirmiştim acaba oyunu indirince almış sayılır mıyım?

Benim balık hafızalığım tutmuş hocam. Ben HOI4 starter pack alacaktım ama yanın da ne alacaktım başka karar vermemiştim. Yarın 2042'yi alırım. Yanına da 50 TL'ye bir şeyler alırım.

50 TL'ye BF 1 alabilirsiniz.

Ben ekstra 70 lira çıkartmışım bir de. Vallaha son zamanlar da ne yaptığımı bilmiyorum. 50 TL tosback geldiğin de R6 alırım Deluxe Edition. HOI4 starter pack almasam birkaç şey daha sıkıştırırdım araya.

Hocam BF 2042 de 3 günlük ücretsiz deneme vardı o zaman oyunu indirmiştim acaba oyunu indirince almış sayılır mıyım?

50 TL'ye BF 1 alabilirsiniz.

BF1 var ben de.

1'i aldım, 2042 de alsam mı almasam mı diye yorumlara bakayım dedim beni benden aldı bu yorum. Normalde çok online oyun oynayan biri değilim, hatta CS dışında online oynamıyorum desem yeridir ona da uzun süredir girmiyorum. Yine de alınır mı? 🙂
Ekran görüntüsü 2023-10-15 221214.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı