Çözüldü GeForce NOW Battlefield 1 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Air M1 256 GB
Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2
Asus X550JX
Meslek
Serbest Meslek Erbabı.
GeForce NOW'un Türkiye sunucularının sorunlu olduğunu biliyorum. Yine de telefondan denemek içimde kaldı ve bu yüzden denemek istedim. Oyunu Steam üzerinden oynuyorum. Oturuma girdiğimde önce Steam açılıyor ama hemen ardından siyah ekrana düşüyor. Bu durumu çözmenin bir yolu var mı?

Screenshot_20250622_195730_GeForce NOW.jpg

Çözüm
Farklı bir Android telefonumdan aynı şekilde BF1'e girince açıldı. Nedenini bilemiyorum, MacBook cihazımda da denedim onda da açıldı. Fakat yine ana telefonumda oyun açılmıyor garip bir şekilde. Şüphelendiğim tek şey çözünürlük ayarı olabilir aynı durumu yaşayan arkadaşlar var ise bir kontrol etmesini tavsiye ederim.
Oyundam çık birkaç defa yenile yaptıktan sonra yönetici olarak dene reis.

Steam üzerinden durdurup tekrar başlattım sonuç yine aynı. Steam üzerinde yönetici olarak nasıl çalıştırabilirim ki?

Ben masaüstünden kısa yol da vardır diye düşünmüştüm belki de EA server sorunuda olabilir.

Oturumdaki makinede Steam ve EA App'den başka bir erişimim yok. Yani masaüstüne erişemiyorum, kısıtlamışlar. Yine de öneriniz için teşekkürler.

Oturumdaki makinede Steam ve EA App'den başka bir erişimim yok. Yani masaüstüne erişemiyorum, kısıtlamışlar. Yine de öneriniz için teşekkürler.

EA server'ında sorun olabilir belki.

Rica ederim

Farklı bir Android telefonumdan aynı şekilde BF1'e girince açıldı. Nedenini bilemiyorum, MacBook cihazımda da denedim onda da açıldı. Fakat yine ana telefonumda oyun açılmıyor garip bir şekilde. Şüphelendiğim tek şey çözünürlük ayarı olabilir aynı durumu yaşayan arkadaşlar var ise bir kontrol etmesini tavsiye ederim.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı