Battlefield 1 alınır mı?

Şu an çıkmış olan oyunlar arasında savaş atmosferini en iyi yansıtan oyun. O kargaşanın başka bir alternatifi yok BF5 çıktı ama millet hala BF1 oynuyor hatta BF5'den BF1'e geri dönenler var. Ben oyuncu bulamadığım için silmiştim ama filtreleme muhabbetini bilmiyordum ilerleyen günlerde tekrar indirebilirim. Bu arada işi bilen @292469 reis de yardımcı olur bu suale.

Dediğin gibi bir de bu tarafı var. Sonradan çıkan BF5 o kadar tutmadı. BF5'i de oynadım ama nedense sarmadı. Ya haritalar gereksiz büyük ya da o savaş ortamını hissettirmiyor ama sonuç olarak BF1 çok daha iyi. Hatta yabancı YouTuber'lar da WHY BF1 is so good veya WHY BF1 is better than BF5 tarzında videolar var bolca.

Arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ederim. Sayenizde Battlefield 1'i aldım çok güzel ama oyunun bir sorunu var. Oyunun hikaye modunda bölümlere geçerken ki yükleme ekranları aşırı uzun. Bunun için önerileriniz var mı ya da yoksa ben bir şekilde araştırıp çözerim. Ama yine de sağolun:)

Ben bulamadım, bağlantı paylaşabilir misin? Merak edenler için iyi olur, biz de 10 saatlik demoyu öneririz.
gördüğünüz gibi benim kütüphanemde var. sanırım indir kısımının oralarda demo indir vardı.

Dosya Ekleri

• demo kanıt.PNG
    demo kanıt.PNG
    20,5 KB · Görüntüleme: 62
Alınır ancak hileye denk gelirseniz bu kararı sorgulayabilirsiniz,gelmezseniz oyunun tadını çıkarabilirsiniz ancak alacaksanız oyunun tam halini DLC'ler dahil olarak alın,farklı taraflardaki ordularla oynayınca eğlencesi katlanıyor.
Aldığınızı şimdi gördüm,iyi eğlenceler 😄

Gördüğünüz gibi benim kütüphanemde var. Sanırım indir kısımının oralarda demo indir vardı.
Ona bakarsak bende Beta da var, şu an güncel olarak demoyu nereden indireceğini sordum. Origin'de veya kendi sitesinde göremedim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı