PeluşPenguen Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.485 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Артём Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #21 322269 dedi: O zaman Doom Eternal alayım ben Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz. Kendi deneyimlerimle şunu gördüm ki eski bir Battlefield oyunu asla alınmaz. Eğer çok Battlefield oynamak isterseniz 2042'nin çıkmasını bekleyebilirsiniz. Nahri dedi: Ben oynamaya sunucu bulamazken sunucular boş denmesi ironik Oyunu oynamayanlar yorum yapmasa daha iyi olur gibi. Genişletmek için tıkla... Toplam sunucuların kaç tanesi dolu oluyor?
322269 dedi: O zaman Doom Eternal alayım ben Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz. Kendi deneyimlerimle şunu gördüm ki eski bir Battlefield oyunu asla alınmaz. Eğer çok Battlefield oynamak isterseniz 2042'nin çıkmasını bekleyebilirsiniz. Nahri dedi: Ben oynamaya sunucu bulamazken sunucular boş denmesi ironik Oyunu oynamayanlar yorum yapmasa daha iyi olur gibi. Genişletmek için tıkla... Toplam sunucuların kaç tanesi dolu oluyor?
Nahri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 2.204 Makaleler 1 Çözümler 13 29 Haziran 2021 #22 PeluşPenguen dedi: Toplam sunucuların kaç tanesi dolu oluyor? Genişletmek için tıkla... Rahatlıkla 5-6 diyebilirim.
PeluşPenguen dedi: Toplam sunucuların kaç tanesi dolu oluyor? Genişletmek için tıkla... Rahatlıkla 5-6 diyebilirim.