Çözüldü "Battlefield 1 başlatılamadı" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

deltaxc

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1660S
16GB RAM
AMD R5 2600
WIN 11
Selam arkadaşlar, BF1 indirdim fakat oynayamıyorum. Yaşadığım sorunu araştırdım ama çözümü yok. Bilgisayarı formatladım, oyunu sildim yükledim, dosya bütünlüğünü doğruladım, ama hiçbiri çözüm olmadı delireceğim artık.
bf1.png

Çözüm
Oyunun kısayoluna sağ tık yapın, dosya konumunu açın ve EXE dosyasını bulup açın belki işe yarar, bende böyle çözmüştüm.

Yok reisim, onu da denedim. Her şeyi denedim olmuyor.

Benim sorunum, oyunun kurulu olduğu klasör adının Türkçe karakter içermesinden kaynaklıymış. Klasör adını değiştirdim, oyunu silmeden oraya taşıdım ve düzeldi.
Selam arkadaşlar, BF1 indirdim fakat oynayamıyorum. Yaşadığım sorunu araştırdım ama çözümü yok. Bilgisayarı formatladım, oyunu sildim yükledim, dosya bütünlüğünü doğruladım, ama hiçbiri çözüm olmadı delireceğim artık.
Eki Görüntüle 2324103
Oyunun kısayoluna sağ tık yapın, dosya konumunu açın ve exe dosyasını bulup açın belki işe yarar, bende böyle çözmüştüm.

Oyunun kısayoluna sağ tık yapın, dosya konumunu açın ve EXE dosyasını bulup açın belki işe yarar, bende böyle çözmüştüm.

Yok reisim, onu da denedim. Her şeyi denedim olmuyor.

Benim sorunum, oyunun kurulu olduğu klasör adının Türkçe karakter içermesinden kaynaklıymış. Klasör adını değiştirdim, oyunu silmeden oraya taşıdım ve düzeldi.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı