Azaselhaset Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, Steam üzerinden Battlefield 1 indirdim. Açmaya çalıştığımda "Oyun kurulumunu baştan yapın ve tekrar deneyin" hatası veriyor. Ekran kartı güncel, oyunu onardım ama hala hata veriyor. Çözüm sunabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2025
Merhaba arkadaşlar, Steam üzerinden Battlefield 1 indirdim. Açmaya çalıştığımda "Oyun kurulumunu baştan yapın ve tekrar deneyin" hatası veriyor. Ekran kartı güncel, oyunu onardım ama hala hata veriyor. Çözüm sunabilecek var mı?
Darkphantom Centipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 148 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #2 Steam den aldıysanız dosya doğrulama yapın. Steam ve EA i görev yöneticisinden durdurup tekrar çalıştırın bende düzelmişti. Artı 0 Eksi
Steam den aldıysanız dosya doğrulama yapın. Steam ve EA i görev yöneticisinden durdurup tekrar çalıştırın bende düzelmişti.
KS KS Azaselhaset Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #3 Darkphantom dedi: Steam den aldıysanız dosya doğrulama yapın. Steam ve EA i görev yöneticisinden durdurup tekrar çalıştırın bende düzelmişti. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı Artı 0 Eksi
Darkphantom dedi: Steam den aldıysanız dosya doğrulama yapın. Steam ve EA i görev yöneticisinden durdurup tekrar çalıştırın bende düzelmişti. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı