Çözüldü Battlefield 1 "oyun başlatılamadı" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
5
Daha fazla  
Hocalarım selamlar dün BF1 indirip oynadım. Bugün girmeye çalışırken hata alıyorum. Arkadaşım şu an oyundayken ben hata alıyorum yani sunucularla ilgili bir problem yok. Hata şu;

Ekran görüntüsü 2025-08-21 165826.png

Ben çözümünü buldum msi Afterburner kullanıyorsan devre dışı bırak açılır
Aaa hiç aklıma gelmemişti. İlk gün MSI Afterburner ile girmiştim. O yüzden hiç kapatmayı denemedim. Oyunu da silmiştim tekrar indirip deneyeceğim. Teşekkür ederim hocam.

Aaa hiç aklıma gelmemişti. İlk gün MSI Afterburner ile girmiştim. O yüzden hiç kapatmayı denemedim. Oyunu da silmiştim tekrar indirip deneyeceğim. Teşekkür ederim hoc
Aaa hiç aklıma gelmemişti. İlk gün MSI Afterburner ile girmiştim. O yüzden hiç kapatmayı denemedim. Oyunu da silmiştim tekrar indirip deneyeceğim. Teşekkür ederim hocam.
Önemli değil denedikten sonra buraya cevap yazarsanız çok iyi olur başkasıda faydalansın

Önemli değil denedikten sonra buraya cevap yazarsanız çok iyi olur başkasıda faydalansın

bende de aynı sorun var battlefield 2042 ile ea app sildim oyunu sildim düzelmedi işin garip tarafı bir gün öncesinde sorun yoktu güncelleme vs de gelmedi ki sorun olsun son çare format kaldı bu gidişle bazı arkadaşlar msi afterburner bağlamış ama bende o da yok .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı