XMORB Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 192 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #11 520199 dedi: Hocam bu indirimler ne zaman bitiyor bunları ve Epic Games'ten Cyberpunk alacağım da. Genişletmek için tıkla... 28 kasım son hocam bunları kaçırmayın TR'de bunlardan sonra ucuza oyun alma devri kapanıyor son demler...
520199 dedi: Hocam bu indirimler ne zaman bitiyor bunları ve Epic Games'ten Cyberpunk alacağım da. Genişletmek için tıkla... 28 kasım son hocam bunları kaçırmayın TR'de bunlardan sonra ucuza oyun alma devri kapanıyor son demler...
Emirko Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 445 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #12 520199 dedi: Hocam bu EA indirimleri ne zaman bitiyor bunları ve Epic Games'ten Cyberpunk alacağım da. Genişletmek için tıkla... 28 Kasım'da bitiyor. Ayrıca FIFA 24 meraklısıysan eğer şu an EA'da %50 indirimde.
520199 dedi: Hocam bu EA indirimleri ne zaman bitiyor bunları ve Epic Games'ten Cyberpunk alacağım da. Genişletmek için tıkla... 28 Kasım'da bitiyor. Ayrıca FIFA 24 meraklısıysan eğer şu an EA'da %50 indirimde.
OTOBOTAHMET Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #13 Zbyrtmr dedi: Çökertme eşliğinde neden olmasın? Genişletmek için tıkla... tabii ki onu unutmam 522140 dedi: Ea play uygulaması üzerinden hala TL ile ucuza alabilirsiniz. Eki Görüntüle 2026832 18 TL yani hocam kaçırmayın derim. Genişletmek için tıkla... sağ ol hocam cahile laf anlattınız XMORB dedi: Çökertme eşliğinde BF1 oynamayacaksam PC'yi kaldırır atarım. Tabii oynayabilirsin. Ben bugün böyle bir sepet yaptım mesela EA App de BF1'im zaten olduğu için bunları aldım BF1 de çok uygun. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim hepinize içime su serptiniz sonunda oynayacağım, oynayamazsam da xboxı olan birine veririm hesabı o oynar para değil zaten
Zbyrtmr dedi: Çökertme eşliğinde neden olmasın? Genişletmek için tıkla... tabii ki onu unutmam 522140 dedi: Ea play uygulaması üzerinden hala TL ile ucuza alabilirsiniz. Eki Görüntüle 2026832 18 TL yani hocam kaçırmayın derim. Genişletmek için tıkla... sağ ol hocam cahile laf anlattınız XMORB dedi: Çökertme eşliğinde BF1 oynamayacaksam PC'yi kaldırır atarım. Tabii oynayabilirsin. Ben bugün böyle bir sepet yaptım mesela EA App de BF1'im zaten olduğu için bunları aldım BF1 de çok uygun. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim hepinize içime su serptiniz sonunda oynayacağım, oynayamazsam da xboxı olan birine veririm hesabı o oynar para değil zaten